O femeie la modă – ce să porți pentru a fi în tendințe iarna?

Advertorial
Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 18:03
5045 citiri
O femeie la modă – ce să porți pentru a fi în tendințe iarna?
tendinte iarna FOTO: freepik.ro

Zilele au devenit din ce în ce mai reci, astfel că, este necesar ca femeile să își îndrepte atenția către haine care sunt din ce în ce mai călduroase. Dar ce ar trebui ales pentru ca acestea să fie în tendințe sau cum ar trebui combinate piesele vestimentare în această iarnă pentru a arăta de fiecare dată stilată? Verifică mai jos ce ar trebui să porți ca femeie în această iarnă, pentru a fi în tendințe și ce sugestii pentru look-uri de iarnă sunt la îndemâna ta.

Cum să creezi ținute la modă pentru această iarnă? Descoperă cele mai tari tendințe

Cuvântul care descrie cel mai bine tendințele pentru acest sezon de iarnă este diversitatea. În această perioadă, îmbrăcămintea de damă se prezintă în forme unice: supradimensionate sau adaptate perfect corpului, mâneci bufante și chiar pantaloni cu forme neobișnuite ale picioarelor. Au revenit texturile la modă, adică matlasarea, tricotajele împletite și pielea. Chiar și accesoriile pe care merită să le alegi sunt extrem de diverse, de aceea, pentru a alege ceea ce se potrivește stilului și preferințelor tale, verifică site-ul https://answear.ro/k/femei/accesorii/genti-de-umar și alge ceva pe placul tău.

Caracteristica distinctivă a stilizărilor sunt culorile puternice, deși neobișnuite pentru iarnă, dar care se integrează perfect în atmosfera de iarnă: verde crud, albastru deschis, dar și nuanțe de roz și violet. Acestea apar sub formă de modele solo sau nebunești, care aduc cu perioada anilor 60 – modele geometrice, florale sau tip mozaic.

În toată această nebunie, trebuie să existe și o latură inversă, una mult mai supusă. Aceasta include în principal haine și culori clasice. A câștigat foarte mult stilul office, ale cărui elemente sunt purtate în diverse configurații și combinații. Nuanțele neutre de bej, maro și negru sunt de asemenea un punct cheie al acestui stil.

Pentru adeptele stilului casual, o bluză cu mâneci bufante alături de o pereche de blugi sau pantaloni palazzo largi vor oferi siluetei o formă interesantă, proporțională, iar talia va fi pusă cu adevărat în valoare.

În acest sezon de iarnă, o altă tendință este aceea de a crea ținute stratificate, acestea funcționând de minune cu diverse ocazii și oferind căldura necesară de fiecare dată când ieși pe ușă.

Styling pentru iarnă într-un climat streetware – cum să profiți de tendințele sport?

În această iarnă, tendința de a amesteca stilul sport și casual se întărește, așa că streetware ajunge să renască. Sunt binevenite tot felul de seturi cu hanorace și pantaloni de jogging, iar aceste ținute nu sunt doar pentru fanele stilului sport. Hainele pot fi purtate chiar și în stil clasic casual, mai ales hanoracele cu croială dreaptă, cu gât rotund, simple sau matlasate.

Chiar și puloverele pot înlocui un astfel de model, mai ales atunci când hanoracul are o căptușeală fleece pe partea inferioară. Astfel, hanoracul poate fi alăturat unei fuste, blugi sau pantalonilor de jogging. Îl poți purta chiar peste rochia ta preferată, alături de o pereche de Converse pe answear.ro.

Stilul sport nu este reprezentat în acest sezon doar de pantalonii de trening, ci și de cei slouchy, acele modele cu picioare largi, conice la glezne. Și pentru că sunt, de obicei, cu talie înaltă, merită să îi combini cu hanorace sau pulovere scurte.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#tendinte iarna, #iarna, #social, #stiri sociale , #stiri life style