Reacțiile românilor la vestea ca vor putea vorbi la telefon în avion: "Stai să vezi ce o să înceapă bombardierii să zbiere în mijlocul zborului"

Sambata, 17 Decembrie 2022, ora 21:15
6431 citiri
Reacțiile românilor la vestea ca vor putea vorbi la telefon în avion: "Stai să vezi ce o să înceapă bombardierii să zbiere în mijlocul zborului"
Pasageri în timpul zborului FOTO Pixabay

Comisia Europeană a actualizat decizia de punere în aplicare privind spectrul de frecvențe pentru comunicațiile mobile la bordul aeronavelor la sfârșitul lunii noiembrie.

Companiile aeriene vor fi în măsură să furnizeze cea mai recentă tehnologie 5G la bordul avioanelor lor.

Pasagerii de la bordul curselor aeriene din UE își vor putea utiliza telefoanele mobile la capacitatea lor maximă, la fel ca atunci când sunt conectați la rețele mobile 5G de la sol.

"Toți vor urla și vor face selfie"

În comentariile din mediul online, mulți se declară îngroziți de viitoarele condiții în care vor călători cu avionul.

"Nasol, toți vor urla și vor face selfie. Nu se poate o regulă ca la teatru, operă? Nu se întâmplă nimic dacă n-ai 2 ore semnal la telefon, din contră e foarte sănătos."

"Dacă interziceau apelurile mobile era perfect, stai să vezi ce o să înceapă bombardierii să zbiere în mijlocul zborului."

"Lasă vorbitul, să vezi live-uri pe FB ce-o să facă."

"Asta îmi amintește când am făcut uriașa prostie să iau un microbuz București-Iași. Am stat pe un scaun aproape de locurile din spate (alea 4 sau 5 de pe ultimul rând). Băi nene, era un băiețaș, a vorbit tot drumul cu TOATĂ LISTA LUI DE MESSENGER la rând, pe video-call, fără căști, urla încontinuu. Nu era destul că îl auzeam pe el, mai auzeam și persoana cu care vorbea."

"E groază și acum uneori. Stai să vezi cum va fi spre UK, acolo plângi instant."

"Le-aș confisca telefoanele până la părăsirea avionului."

"Dumnezeu cu mila pentru scaunul din mijloc."

"Oare avionul o să devină noul autobuz?!"

"Urmează laiv-urile pe tictac. Bombardierul și piți. Valuare + mydubai."

"De asta mă bucur că sunt sărac și îmi pot face concediile doar la maxim 200 km de orașul în care locuiesc."

"O să cadă avioanele că muștele de la 5G, o să vedeți!"

"Va fi contra cost. Deci va fi liniște. Noutatea este de fapt că a fost aprobată utilizarea spectrului EM ce corespunde 5G în avioane. Deci dpdv birocratic, acum se poate."

"Cei care au zburat cu avionul știu că internet există și azi în foarte multe avioane, inclusiv la Tarom. Dar pentru că este contra cost, probabil nu prea e folosit. Știți că unele avioane au o cocoașa mai ciudată așa? Înăuntru este o antena parabolică care urmărește sateliții pentru a furniza internet la bord."

"Și uite așa va exista o nouă clasă, peste "Business Class"."

"Stați liniștiți că o să coste de te usucă, doar că dau drumul nu înseamnă că o să fie și gratis."

"Probabil se vor încheia deal-uri cu operatorii de zbor și operatorii mobili și "traficul" făcut în aer va intra la categoria roaming UE."

"Pe lângă faptul că românul tot o să aplaude la aterizare și o să se ridice de pe scaun să-și ia rucsacul de la bord în spate de îndată ce avionul intră în ultimele 15 minute de zbor, acum va trebui să-l îndurăm și pe Gicu Boss cu tricou EA7 fake care vorbește prin videocall acasă sau face live. Nasol."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul aberant pentru care un bărbat a anunțat prezența unei bombe la bordul avionului ce a aterizat de urgenţă la Timişoara SURSE
Motivul aberant pentru care un bărbat a anunțat prezența unei bombe la bordul avionului ce a aterizat de urgenţă la Timişoara SURSE
Un cetăţean din Polonia ar fi fost cel care a anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului care efectua o cursă charter de la Wroclaw spre Hurgada şi care a trebuit să aterizeze la...
Primele reacții după atacul Israelului asupra Iranului: Șefa CE, Italia și China fac apel la detensionare / Oman condamnă gestul
Primele reacții după atacul Israelului asupra Iranului: Șefa CE, Italia și China fac apel la detensionare / Oman condamnă gestul
Oman, sultanat din Golf care a jucat mult timp rol de mediator între Teheran şi occidentali, a condamnat vineri ”atacul israelian” în Iran, după exploziile produse în zori în provincia...
#telefon mobil, #folosire, #avion, #zbor, #conversatie telefon, #reactii , #avion