Ce alegem între service de telefoane și magazinul de telefoane, pentru o nouă achiziție?

Advertorial
Vineri, 29 Aprilie 2022, ora 16:39
4746 citiri
Ce alegem între service de telefoane și magazinul de telefoane, pentru o nouă achiziție?
FOTO: mobilefix.ro

În zilele noastre să deții un telefon mobil performant, un smartphone cu tot felul de funcții nu este absurd absolut deloc. Ba chiar și copiii au astfel de telefoane, achiziționate de părinți tocmai din ideea că pot monitoriza unde sunt și au tot felul de aplicații de mare ajutor. Ce ne facem însă, când dispozitivul mobil de care suntem aproape dependenți, este stricat? Optăm pentru schimbare sau reparare?

Generația celor obișnuiți să aibă totul la îndemână, în societatea de consum, preferă mai degrabă varianta de telefon nou. Cu toate acestea, sunt mulți cei care mai degrabă se vor îndrepta spre varianta de reparare. Caută așadar un service gsm care să ofere servicii rapide și de calitate. Dacă totul se va întâmpla rapid și în condiții bune, vor aprecia că au ales această cale.

Reparat sau schimbat? MobileFIX ne convinge!

Un service telefoane din capitală, MobileFIX vine cu oferte încântătoare pentru public. Cei care trec prin neplăcuta și frustranta situație de a se confrunta cu un telefon stricat pot să își recupereze investiția în acest bun cu serviciile de reparație gsm.

Aici ajung cei care dețin smartphone-uri precum Samsung, iPhone, iPad pentru că pot solicita de la MobileFIX serviciile de reparație. Pagina oficială a acestui service este mobilefix.ro. De aici descoperim detalii conform cărora locațiile acestui service sunt multiple și în orice caz, dacă nu este posibilă deplasarea la fața locului, există oricând serviciul de colaborare la distanță. Ce înseamnă asta? Că cei interesați pot trimite dispozitivul defect în service, prin curier și îl vor primi prin aceeași metodă înapoi.

Una din metodele prin care acest service își menține poziția de top în lista competitorilor se referă la prețurile practicate. Sunt unele dintre cele mai bune privind raportul calitate-preț. În plus, unele detalii fac marea diferență. Spre exemplu, totul se întâmplă prompt. Dacă un display spart sau altă defecțiune a telefonului nu vă permite să mai transferați datele de pe dispozitiv, nu e nicio problemă. Clauza de confidențialitate face ca cei din service să nu vă condiționeze în vreun fel.

De asemenea, tot aici veți găsi avantajos faptul că post reparație veți primi și garanția produsului. Un aspect de care se tem mulți dintre clienți se referă la faptul că reparația ar putea fi un început de drum în privința lungului șir de probleme. Adică devine mai predispus ulterior să fie afectat de tot felul de probleme. În acest sens, există și garanția care să vă liniștească.

Reparații rapide sau chiar pe loc

Un alt mare atu al acestui service se referă la rapiditatea cu care operează reparațiile gsm. Acestea sunt realizate în mare parte chiar pe loc, în funcție și de severitatea cazului. Altele sunt realizate ulterior, însă service-ul în cauză se poate lăuda cu rapiditate. Mai cu seamă pentru că nici nu ne place să fim deconectați, să stăm fără telefon la îndemână - acesta este sursă pentru divertisment, pentru muncă și nu numai. Cu atât de multe scopuri îndeplinite utilizând un telefon mobil, este de la sine înțeles de ce am dori să îl avem mereu disponibil, în perfectă stare!

Știm, este o vorbă din popor care spune că graba strică treaba. Ei bine nu este și cazul aici, deși echipa de la MobileFIX se laudă că în mare parte repară instant. Este chiar măgulitor pentru public. Să vii cu telefonul stricat și nici să speri că poți repara prea curând, însă să fii surprins cu așa serviciu, este o performanță.

Oricum trăim în era rapidității, totul este fast, implicit când vine vorba de anumite servicii ne dorim totul să se întâmple cu viteza luminii. Având acces la atât de multă tehnologie, fiind vorba despre o varietate de produse la care avem acces cu un simplu click, este evident că pare mai tentant să cumpărăm de fiecare dată un produs nou, în loc să îl reparăm pe cel deținut. Ce vă faceți însă când vine vorba de un smartphone deținut, cumpărat recent, care dintr-un accident nefericit are parte de o defecțiune?! Mai practic și mai eficient este să reparăm, în funcție și de cântărirea costurilor.

Când vă confruntați cu astfel de situații, dați fuga la MobileFIX!

Contact:

0747620217

contact@mobilefix.ro

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#telefoane mobile, #reparatii telefoane mobile, #service telefoane , #telefoane mobile