Scandal între taximetriști și șoferii de ride sharing. Ce au ajuns să-și facă din răzbunare

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 17:04 8482 citiri
Între taximetriștii din orașul Botoșani și șoferii companiilor de ride sharing a început un scandal care s-a lăsat chiar și cu plângeri la poliție FOTO Pixabay

Între taximetriștii din orașul Botoșani și șoferii companiilor de ride sharing a început un scandal care s-a lăsat chiar și cu plângeri la poliție.

Totul a început după ce în oraș a apărut o firmă de ride sharing cu 10 mașini, potrivit botosaneanul.ro.

Sursa citată scrie că au existat o serie de acuzații că mașinile nou apărute erau direcționate către anumite puncte, unde nu ar fi apărut nimeni. Iar în spatele acestor comenzi false ar fi stat taximetriști.

„Când se selectează opțiunea cash, asta se plătește la finalizarea cursei. Ei asta fac, dau tot felul de curse, pe la Cătămărăști, pe la Tulbureni, cât mai departe. Și când ajung acolo, nu e nimeni. Sau mai sunt, că ajungi acolo și te cheamă în altă parte la un kilometru sau doi distanță și iar nu e nimeni”, a declarat un botoșănean, potrivit sursei citate.

Poliția a fost sesizată în acest sens.

„Sesizările au fost depuse de persoane care efectuează transport de persoane în cadrul unei companii ce oferă astfel de servicii și făceau referire la presupuse amenințări venite din partea unor persoane care oferă servicii similare, în regim taxi. Amenințările ar fi fost adresate pe fondul unor stări conflictuale privind activitatea profesională a celor implicați. Cercetările au fost finalizare, iar dosarele au fost înaintate cu soluție procedurală, către unitatea de parchet competentă”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani

Ulterior, părțile s-au împăcat și și-au retras plângerile.

„Starea asta de nemulțmire în rândul celor care vând servicii de taximetrie vizavi de cei care practică transport alternativ de ride-sharing s-a declanșat la nivel național, în toată România, când au început să apară în fiecare județ. În locurile unde au apărut ei, au apărut și altercațiile”, a declarat Iulian Bauer, președinte Camera Taximetriștilor Botoșani, potrivit sursei citate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza Makro
Makro
rank 5
Poza sa_o_fw_taaa_cainii_pe_ma_ta_bai_bizoan_imputzit
sa_o_fw_taaa_cainii_pe_ma_ta_bai_bizoan_imputzit
rank 1
plecati baa din parcare de la