Demonstratie esuata pentru Ghiseul.ro: Voiau sa arate ce usor platim darile online, dar aplicatia s-a blocat

Marti, 04 Septembrie 2018, ora 16:34
7072 citiri
Demonstratie esuata pentru Ghiseul.ro: Voiau sa arate ce usor platim darile online, dar aplicatia s-a blocat
Foto: Arhiva Hepta.ro

Liviu Stoica, directorul Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei, a incercat in repetate randuri, la o conferinta, sa le demonstreze jurnalistilor cat de usor se poate face o plata pe platforma Ghiseul.ro. A esuat, insa, de fiecare dat si a dat vina pe conexiunea slaba la Internet.

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informationale (MCSI) a organizat pe 4 septembrie o conferinta de presa pentru a prezenta noile avantaje pe care le ofera contribuabililor si administratiilor locale platforma online Ghiseul.ro.

Dupa o scurta prezentare a noilor facilitati, Liviu Stoica, directorul Agentiei Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei, a incercat sa faca o demonstratie. Scopul era sa le arate celor prezenti cum plata unei datorii pe Ghiseul.ro se poate face, usor, din numai 3 clickuri.

De doua ori directorului Liviu Stoica a incercat sa demonstreze eficienta pratformei Ghiseul.ro si de fiecare data a esuat. In cele din urma, vazand ca aplicatia s-a blocat, a Stoica a declarat:

"Bine macar ca n-a fost ecran albastru. De sapte ani functioneaza fara niciun fel de problema, cred ca n-o sa avem probleme acum. Am facut conexiunea la Internet de pe un telefon pentru a fi mai siguri si uite ca...", a declarat Stoica.

Prezent la conferinta, ministrul Comunicatiilor, Petru Bogdan Cojocaru, a intervenit si i-a cerut lui Liviu Stoica sa renunte la demonstratie si sa continue sa citeasca o serie de informatii de pe ecran.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Ministerul Comunicatiilor esec conexiune internet, #plati online demosntratie ratata, #Ministerul Comunicatiilor demonstratie ratata , #plati