Planul pentru salvarea TAROM. Demnitar: ”Nu se află într-o situaţia economică bună, din păcate”

Luni, 22 August 2022, ora 17:30
4230 citiri
Planul pentru salvarea TAROM. Demnitar: ”Nu se află într-o situaţia economică bună, din păcate”
Avion al companiei TAROM FOTO: pixabay.com

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a spus luni, 22 august, că TAROM-ul poate fi salvat, iar ”pentru asta este nevoie de îndeplinirea reformelor asumate şi de reducerea datoriilor”.

El pledează pentru solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiţi cu salariul minim pe economie.

”TAROM poate fi salvat! Pentru asta este nevoie de îndeplinirea reformelor asumate şi de reducerea datoriilor. Trebuie găsite soluţii punctuale de conducerea TAROM în cadrul companiei!”, a scris ministrul pe Facebook.

Sorin Grindeanu mai afirmă: ”Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiţi cu salariul minim pe economie!”

”TAROM-ul nu se află într-o situaţia economică bună, din păcate. De asemenea, am mai declarat acest lucru, îmi doresc, şi nu doar eu ci şi întreg Guvernul României şi cred că orice român de bună credinţă, ca Tarom-ul să nu intre într-un scenariu asemănător altor companii de transport aerian, scenariu nu tocmai fericit”, a declarat Grindeanu, după participarea la evenimentul prin care CNAIR a predat luni Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploieşti-Buzău.

El a arătat că îşi doreşte, în condiţiile în care şi-au asumat un plan cu Comisia Europeană, pentru salvarea Tarom, să se intre pe acest făgaş, pentru că acest plan dă şansa companiei să fie salvată.

”Ştiu că există mulţi angajaţi, în special în teritoriu, ai Taromului, care au nivelul salariului minim pe economie şi mă aşteptam ca acolo, în primul rând, să se vină cu revendicări”, a mai spus Grindeanu.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#tarom, #probleme economice, #salvare companii stat, #plan, #Sorin Grindeanu , #Tarom
Comentarii