Guvernul nu a aprobat bugetul Tarom - Ce asteapta Executivul

Miercuri, 02 Martie 2016, ora 19:592820 citiri
Guvernul nu a aprobat bugetul Tarom - Ce asteapta Executivul
Foto: Ziare.com

Guvernul nu a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al Companiei Nationale de Transport Aerian Tarom, dand astfel un semn ca solicita o responsabilizare crescuta si un demers sustinut de crestere a performantei, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

"A fost trecut ca subiect in discutie pe ordinea de zi aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Companiei Nationale de Transport Aerian Tarom.

Acest buget nu a fost aprobat in acest moment, asteptam la nivelul Guvernului masuri si mai degraba un plan, o strategie pe termen mediu si lung de reabilitare a companiei, chiar daca in actualul buget datele pe care le-a prezentat compania sunt mult ameliorate fata de situatia anului 2015", a spus Suciu, la finalul sedintei de Guvern.

El a adaugat ca "aceasta responsabilizare" a conducerii companiei trebuie sa continue.

"Semnul pe care il da Guvernul neaproband bugetul este ca solicita o responsabilizare crescuta si un demers sustinut de crestere a performantei la nivelul companiei, in conditiile in care a aparut o serie intreaga de discutii legate de capacitatea managementului actual de a-si indeplini functiile si a raspunde asteptarilor legate de performanta companiei", a afirmat Dan Suciu.