Vicepresedinte PNL: Tariceanu nu vrea sa fie primul decat la coada

Duminica, 04 Septembrie 2016, ora 13:302720 citiri
Vicepresedinte PNL: Tariceanu nu vrea sa fie primul decat la coada
Foto: Facebook Calin Popescu Tariceanu

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a comentat pe Facebook declaratia lui Calin Popescu Tariceanu privind dorinta sa de a face ALDE al doilea cel mai mare partid din Romania, spunand ca nu tinteste primul loc pentru a nu ii "deranja pe stapanii de la PSD", ci in schimb vrea sa fie doar "primul la coada de la permise".

"Calin Popescu Tariceanu declara recent ca in 2020 partidul ALDE vrea sa fie al doilea partid din tara. Nu primul, sa nu isi deranjeze stapanii de la PSD. Domnul Tariceanu vrea sa fie ba a saptea putere economica, ba al doilea partid. Nu isi propune sa fie primul decat la coada la permise", a scris deputatul PNL.

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, ca ambitia lui este ca formatiunea pe care o conduce sa fie al doilea partid al Romaniei in 2020 si sa depaseasca PNL, adaugand ca pentru acest lucru se roaga "in fiecare seara sa ramana la conducerea PNL cei doi lideri".

"Am ambitia ca in 2020 sa fim al doilea partid al Romaniei. In 2020 ambitia mea e sa depasim PNL. Si avem toate sansele. Eu ma rog in fiecare seara sa ramana la conducerea PNL-ului cei doi lideri", a declarat Calin Popescu Tariceanu, sambata, la Neptun.

Copresedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) s-a aratat convins ca formatiunea va atinge acest obiectiv daca va face performanta la nivel local si guvernamental.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
MosCraciun
rank 5
"Tariceanu nu vrea sa fie primul decat la coada". A cui ?