Traseismul, legalizat: Tariceanu face recrutari in Bucuresti

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 16:57 2543 citiri

Patru consilieri locali din cadrul organizatiei PNL Sector 2 au trecut, joi, la PLR, partid condus de Calin Popescu Tariceanu.

Este vorba despre consilierii Sandu Emil, Dragos Parvulescu, Alberto Manciulea si Ionut Ciornohac, se precizeaza intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

Alaturi de ei au migrat de la PNL la PLR peste 100 de membri din organizatiile de tineret si studenti, se mai arata in comunicatul citat.

"Decizia de a parasi PNL si de a se inscrie in Partidul Liberal Reformator a venit dupa ce nu ne-am mai regasit in acest partid, in momentul in care conducerea PNL s-a dezis de liberalism si a decis fuziunea cu PDL. Parasirea PNL de catre un numar mare de membri vine ca urmare a tradarii angajamentelor luate in fata cetatenilor in 2012 si a schimbarii viziunii politice a partidului, de la liberalism la populari.

Noi vrem sa facem parte dintr-un partid liberal, iar acest lucru putem sa il realizam alaturi de un partid cu adevarat liberal, Partidul Liberal Reformator. Obiectivul nostru apropiat este alegerea domnului Calin Popescu Tariceanu in functia de presedinte al Romaniei", a declarat Flavian Lazar, presedinte al PLR Sector 2.

Traseismul legalizat Sub guvernarea Ponta, unde-i lege, e si tocmeala

Traseismul, legalizat Ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare (Video)

Cei patru consilieri au putut sa isi paraseasca partidul pe listele caruia au candidat fara sa isi piarda mandatele pentru ca Guvernul Ponta a adoptat ordonanta de urgenta 55/2014, care suspenda legea alesilor locali si le permite, timp de 45 de zile, tuturor alesilor locali sa migreze la ce partid doresc, fara a fi sanctionati.

Traseismul legalizat: 17 primari PDL din Dambovita vor trece la PSD

Traseismul, legalizat Blaga anunta plangeri penale pentru ministrii care au semnat OUG

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News