Tariceanu: Sunt necesare alegeri anticipate

Luni, 28 Iunie 2010, ora 16:23 2287 citiri

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca alegerile anticipate ar fi necesare, avand in vedere cota scazuta de incredere a Guvernului condus de Emil Boc.

PNL s-ar putea retrage de la lucrarile Parlamentului, daca PD-L insista sa introduca in structuri de conducere "dezertorii", a spus Calin Popescu Tariceanu, adaugand ca acest lucru ar declansa o criza politica si alegeri anticipate.

Potrivit liderului liberal, PD-L insista ca dezertorii de la alte partide sa fie inclusi in structurile de decizie, iar acest lucru nu face decat sa valideze actiunile de "santaj" si "presiune" exercitate de membrii PD-L asupra parlamentarilor.

Astfel, configuratia parlamentului data de votul popular ar urma sa fie modificata confrm dorintei PD-L, sustine Calin Popescu Tariceanu.

"(...)Ma simt nevoit sa atrag atantia ca in cazul in care PD-L va insista pe aceasta directie, atunci PNL se vede pus in fata unei optiuni extrem de grave si anume de a hotari retragerea de la lucrarile parlamentului, ceea ce va declansa o criza politica si alegeri anticipate necesare, avand in vedere cota de incredere scazuta pe care o are actualul guvern si modul in dictatorial in care incearca sa conduca Romania", a declarat Tariceanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News