Tariceanu: Sforarul principal va fi Traian Basescu. PNL ii este servit pe tava

Luni, 26 Mai 2014, ora 20:42 4996 citiri
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, ca situatia in care se afla in prezent PNL este "absolut aiuritoare" si ca singurul care are de castigat de pe urma acesteia este "sforarul Traian Basescu".

Fostul premier a afirmat, la Romania TV, ca "PNL trebuie sa ingurgiteze o infrangere foarte severa" in prezent, fiind in stare de tensiune, dupa cum s-a exprimat el.

Liberalul a catalogat deciziile luate luni, printre care trecerea la PPE, ca fiind "incalificabile", spunand despre acestea ca "se adauga altor decizii de tradare luate de Crin Antonescu", enumerand aici hotararea de a parasi USL si guvernarea.

"Sforarul principal va fi Traian Basescu", e de parere Tariceanu.

Acesta a declarat ca membrilor PNL "nu li se spune absolut nimic, care sunt pasii 2 si 3". "Unde duce aceasta miscare nu se spune, solutia asta ii este favorabila lui Traian Basescu, PNL ii este servit pe tava", a mai declarat acesta.

Ponta: Tariceanu e in primii 5 in ce priveste increderea, Antonescu nu e in primii 10

Calin Popescu Tariceanu este de parere ca "Antonescu inca se viseaza candidat la prezidentiale, desi nu mai are niciun fel de sansa de a candida cu sanse reale; are cota de incredere mai slaba decat cea a partidului". Acesta pune purtarea lui Crin Antonescu de luni pe seama fricii de a avea un concurent in partid pentru desemnarea la prezidentiale.

Tariceanu, dat afara din sedinta PNL: Antonescu merge pe un stil dictatorial!

Intrebat fiind daca mai este membru PNL, Calin Popescu Tariceanu a raspuns afirmativ.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News