Tariceanu: Romania a avut prea mult de suferit in acesti 10 ani

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 09:46
2253 citiri
Tariceanu: Romania a avut prea mult de suferit in acesti 10 ani
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Candidatul independent Calin Popescu Tariceanu a votat duminica, in jurul orei 9:30, la Clubul Sportiv Scolar nr 5 din Bucuresti.

"Vreau sa subliniez importanta acestui moment pentru continuarea cursului democratic al Romaniei. Mi-as fi dorit ca aceasta campanie sa fie dedicata mai mult dezbaterii programului fiecarui candidat. (...) Din pacate, a fost o campanie perturbata in ultimele 3 saptamani de subiecte de cu totul alta natura", a declarat presedintele Senatului la iesirea de la urne.

Cat despre trecut, Tariceanu a subliniat ca este momentul "sa inchidem un capitol nefast" si sa intoarcem o pagina care sa insemne revenirea la institutii de stat puternice, credibile in fata cetatenilor.

"Romania a avut prea mult de suferit in acesti 10 ani si merita mai mult si merita mai bine", a concluzionat Tariceanu, facand referire la cele doua mandate ale presedintelui Basescu. In aceasta perioasa, insa, timp de 4 ani, Calin Popescu Tariceanu a fost premierul Romaniei.

Tariceanu a fost insotit la sectia de votare de a cincea sotie, Loredana, insarcinata in 7 luni, dar si cu colegii Radu Stroe, Daniel Chitoiu, Andrei Gerea si Cristian David.

Despre alegerile prezidentiale din Romania

Romanii sunt chemati la vot pentru alegerile prezidentiale pe 2 si 16 noiembrie.

Astazi alegem presedintele LIVE

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

14 candidati au intrat in cursa pentru Cotroceni, cu doi mai putin decat recordul din 1996.

Alegerile prezidentiale din luna noiembrie constituie o premiera, doua femei candidand pentru functia suprema in stat.

Aproape o treime dintre candidati reprezinta politicieni care si-au mai incercat norocul si in alte alegeri prezidentiale.

Este prima schimbare de presedinte dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, iar candidatul care va castiga alegerile va fi seful statului la momentul 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vot alegeri prezidentiale 2014, #Tariceanu vot prezidentiale 2014 , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014