Tariceanu raspunde la comentariul lui Quintus: Nu era informat

Marti, 27 Mai 2014, ora 23:02 3618 citiri
Foto: Digi24

Fostul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, a comentat, marti seara, afirmatia lui Mircea Ionescu Quintus la adresa sa si acordul acestuia cu alianta in zona de dreapta.

Luni, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a avut o reactie transanta la adresa lui Tariceanu, spunand: "Tariceanu imi e prieten, dar nu vreau sa aud numele lui".

Quintus: Tariceanu mi-e prieten, dar nu vreau sa aud numele lui! Ce zice de Antonescu

In replica la aceasta afirmatie, seful Senatului a spus, marti, la Digi24, ca desi il apreciaza pe seniorul liberal pentru corectitudinea sa, in acest caz probabil "nu era informat legat de pasii pe care i-am facut. Banuiesc, nu sunt sigur".

Cum Mircea Ionescu Quintus declarase cu o zi inainte ca "USL nu mai trebuie refacut. Orice alianta in zona de dreapta e foarte buna", Tariceanu a tinut sa-i raspunda:

"Imi pun intrebarea fireasca: el este un om care a facut inchisoare pentru convingerile liberale, dar si-a pastrat nedisimulat sentimentul liberal. Ma intreb cum priveste presedintele de onoare trecerea la PPE, cand a militat o viata intreaga pentru liberalism".

Tariceanu: Antonescu va da mana cu Udrea si Basescu, daca vrea sa fie presedinte

Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia in februarie din PNL, pentru a se reinscrie, intr-o miscare surprinzatoare, saptamana trecuta, ca membru al organizatiei PNL de Satu Mare, in ajunul alegerilor europarlamentare.

Calin Popescu Tariceanu, in discutii la Senat cu Radu Stroe si Andrei Gerea

Inscrierea sa a fost contestata imediat, iar organizatia Satu Mare a fost dizolvata luni, cand a fost exclus din PNL si Radu Stroe.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News