Tariceanu: Nu sunt la curent cu vreo excludere din PNL, n-am aflat

Joi, 23 Mai 2013, ora 19:45 2680 citiri

Fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu sustine ca nu este la curent cu o eventuala excludere a sa din PNL, dupa cele din filiala sector 1, de miercuri seara, despre care de asemenea nu are cunostinta.

Intrebat daca se simte vizat de o eventuala excludere din PNL, dupa cele din organizatia de sector 1, in frunte cu cea a lui Vlad Moisescu, senatorul liberal a raspuns: "In primul rand, n-am citit presa de astazi (joi - n.red.), nu stiu ce stiri sunt si nu vreau sa fac comentarii fara sa fiu informat in prealabil".

A inceput epurarea in PNL - Vlad Moisescu, exclus. Urmeaza Chiliman si Tariceanu?

"Nu sunt la curent, vreau sa ma informez intai si dupa aia, sigur, pot sa fac un comentariu. Altfel mi se pare inutil", a spus fostul lider liberal, pentru Ziare.com.

Totodata, referitor la excluderile din PNL Sector 1, premierul a precizat ca nu stie nimic despre acestea, fiind vorba "despre ceva despre care nu stiu si atunci ce sa comentez?".

"Nu, n-am aflat. M-ati intrebat si eu va spun ca n-am aflat", a mai intarit Calin Popescu Tariceanu.

Diana Tusa, deputat PNL: In partid este dictatura, multi se feresc sa vorbeasca - Interviu

Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus din partid. Decizia a fost luata miercuri seara, de Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1. In aceeasi sedinta au mai fost exclusi alti 11 liberali.

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat ca au fost excluse 12 persoane din partid pentru faptul ca au "aderat la alte partide politice sau doctrine politice".

Potrivit unor surse din PNL citate de B1 TV, urmeaza ca luni la Delegatia Permanenta Nationala sa fie propusa excluderea din partid a primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman, a deputatului Diana Tusa si a senatorului Calin Popescu Tariceanu.

Intrebat daca va fi exclus si Calin Popescu Tariceanu, Moisescu a raspuns ca spera "sincer ca domnul Antonescu nu va ajunge chiar pana aici", dar ca sunt semnale ca acesta ar putea fi, de asemenea, inlaturat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News