Tariceanu nu se regaseste in alegerile PNL: Nu vreau sa fac parte dintr-un partid cu un stil dictatorial

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 13:02 1878 citiri
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri dimineata, ca "nu se regaseste" in deciziile luate de conducerea PNL dupa alegerile europarlamentare si ca acestea vor duce la "inghitirea" sau la "sinuciderea" partidului, prin aruncarea lui "in bratele stimabilului presedinte Basescu".

"Eu nu ma regasesc in alegerea pe care PNL a facut-o de a se alatura popularilor europeni. Rezultatele proaste de la alegeri nu reprezinta decat sanctiunea pe care a dat-o electoratul. Colegii mei nu se gandesc inainte de a lua o decizie, aceea de a parasi liberalismul. (...)

Va duce PNL in bratele stimabilului presedinte Basescu, lucru care va duce la inghitirea, absorbirea PNL, dar acesta va fi sfarsitul pe care il preconizez si la care nu vreau sa fiu in nicun fel parte", a declarat presedintele Senatului cu privire la partidul pe care l-a condus, adaugand ca "si sinuciderea este o optiune".

Intrebat ce decizie va lua in ceea ce priveste viitorul sau politic si infiintarea unui nou partid, fostul liberal a spus ca nu mai are "niciun interes" sa faca parte dintrun partid cu "un stil dictatorial", dar ca ii pasa de ceea ce intampla in interiorul PNL.

Tariceanu: Sforarul principal va fi Traian Basescu. PNL ii este servit pe tava

"In aceste zile am inceput sa fiu cautat de foarte multi colegi din PNL, de foarte multi oameni din afara PNL-ului, care isi manisfesta insatisfactia, care nu si-o ascund. In functie de acei oameni voi lua o decizie. Ceea ce pe mine ma preocupa este evolutia PNL-ului si nu vreau sa credeti ca sunt indiferent sau ca privesc cu placere ca vad lucrurile deteoriorandu-se", a adaugat Calin Popescu Tariceanu.

Luni, Calin Popescu tariceanu a fost dat afara din sedinta delegatiei permanente a PNL, intrunita ca urmare a rezultatelor slabe de la alegeri, dupa ce mai multi liberali i-au constestat calitatea de membru.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Constant
rank 5
MacGigi
rank 5
Tradiceanu isi ia Mobra si pleaca suparat.