Tariceanu: In campanie, Laura Chiriac a avut un comportament lipsit de minima decenta

Marti, 07 Iunie 2016, ora 22:22
7283 citiri
Tariceanu: In campanie, Laura Chiriac a avut un comportament lipsit de minima decenta
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca decizia Laurei Chiriac, candidatul partidului la Primaria Sectorului 1, de a demisiona din partid, este fireasca. Asta in conditiile in care aceasta ar fi avut "un comportament lipsit de decenta" in campania electorala.

Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca, in lipsa acestei demisii, Laurei Chiriac i s-ar fi retras sprijinul politic.

"E foarte corect ce a facut, pentru ca daca nu ar fi demisionat, atunci am fi fost noi obligati sa-i retragem sprijinul politic, avand in vedere ca in plina campanie electorala, dupa cum stiti a fost un incident care a marcat campania ALDE la Sectorul 1 in mod defavorabil, prin comportamentul lipsit de o minima decenta al candidatului Laura Chiriac", a declarat Popescu-Tariceanu.

El a facut referire indirecta la fotografiile care au aparut in presa si care o prezentau pe Laura Chiriac in compania altui barbat decat sotul sau.

Candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1 a declarat, marti, ca luni a fost chemat la partid si i-au fost puse in fata documentele pentru renuntarea la mandatul de consilier local pe care l-ar fi obtinut.

Laura Chiriac a anuntat ca se retrage din functiile detinute in ALDE, spunand ca le ureaza succes colegilor sai de la Sectorul 1.

"Le multumesc tuturor cetatenilor Sectorului 1 care mi-au acordat votul si increderea lor! Sutele de ore petrecute alaturi de ei in aceste luni m-au invatat ca cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect si onestitate! Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au transformat-o intr-o campanie de vest salbatic, uitand ca oamenii aspira la vestul civilizat!", a scris Laura Chiriac pe pagina sa de Facebook.

Ea a multumit Aliantei Liberalilor si Democratilor care i-a incredintat aceasta candidatura, la mai putin de un an de la intrarea sa in politica.

Ulterior, marti seara, Laura Chiriac a declarat la B1Tv ca nu este suparata pe nimeni, ca nu este "o persoana conflictuala" si chiar a tinut sa aminteasca faptul ca, in trecut, Tariceanu a aratat fata de ea "o atitudine eleganta, blandete demna de casele regale".

Citeste mai multe despre declaratiile facute de Laura Chiriac despre liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#Laura Chiriac demisie ALDE, #Laura Chiriac Calin Popescu Tariceanu , #ALDE