Tariceanu, filmat in timp ce incurca traficul in zona Universitatii, reactioneaza: N-am oprit pentru shopping

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 17:40 14076 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Calin Popescu Tariceanu provoaca din nou indignare in randul cetatenilor simpli. Si de aceasta daca, tot soferii au avut de suferit de pe urma faptului ca seful Senatului se grabea.

Mai exact, in loc sa caute un loc de parcare, Tariceanu a blocat o banda de circulatie in zona Universitatii, iar intreaga scena a fost filmata de un reporter de la Gazeta Sporturilor.

GSP sustine ca presedintele ALDE si-a lasat autoturismul pe strada pentru a face cumparaturi de la un magazin din apropiere. Iar claxoanelor celor blocati nu au intarziat sa apara.

Dupa aparitia filmarii in presa, Tariceanu s-a aparat spunand ca a mers la o farmacie, nu la shopping, si ca nu stia ca a incurcat traficul auto.

"Referitor la incidentul de la Universitate, as vrea sa fac urmatoarele precizari. Am oprit la o farmacie si nu pentru shopping asa cum eronat s-a afirmat, fara a sti ca circulatia a fost stanjenita. As dori pe aceasta cale sa imi exprim scuzele fata de cei din trafic. Am discutat cu seful de dispozitiv al SPP pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete in viitor", a scris pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.

Puteti urmari clipul pe Gazeta Sporturilor.

Amintim ca seful Senatului a fost implicat recent intr-un scandal de proportii, dupa ce a sarit o coada de circa 1.000 de oameni la Permise Auto pentru a-si reinnoi carnetul de sofer.

Ancheta la Politie dupa ce Tariceanu a sarit coada la permise auto

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News