Tariceanu face acuzatii voalate: Fuziunea PNL-PDL, ca sa-si propulseze Antonescu sotia in PE

Joi, 03 Iulie 2014, ora 21:02 2560 citiri

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca fuziunea PNL-PDL are printre obiective asigurarea unor posturi importante pentru membrii familiilor celor de la conducerea celor doua formatiuni, dandu-l ca exemplu pe Crin Antonescu, despre care a spus ca si-a propulsat sotia vicepresedinte in Partidul Popular European.

"Pasii repezi care sunt facuti in aceste zile catre fuziunea cu PDL nu fac decat sa confirme ca asa-zisul proiect de unificare a dreptei, care a fost lansat de Basescu, ajunge sa fie pus in opera de aceste persoane care fac parte din conducerea PNL.

Nu ma refer la marea masa a membrilor de partid, care am impresia ca au fost pusi in fata faptului implinit. Asistam la un proiect care este impus de actuala conducere in jos si care ca obiective asigurarea unor posturi importante pentru membrii familiilor, cum este cazul fostului presedinte PNL, care si-a propulsat sotia vicepresedinte la Partidul Popular European. Vom mai vedea si alte lucruri in perioada care urmeaza", a spus Tariceanu la lansarea Partidului Liberal Reformator.

Adina Valean si Corina Cretu, alese in functia de vicepresedinte al PE (Video)

El a adaugat ca ceea ce a vazut recent la Congresul PNL a fost, de asemenea, "intristator".

"Am vazut cum un congres al unui partid cu pretentii nu este capabil sa faca nicio dezbatere ideatica. Mai mult, am asistat la o inovatie, si anume prezentarea rezolutiilor verbale.

S-au multumit la a lua cateva decizii exclusiv legate de alegerile si numirile unor persoane in diferite functii si un congres intreg nu a dezbatut niciun proiect, nicio idee. Asta este marca care defineste in acest moment PNL", a mentionat Tariceanu.

Cati parlamentari intra in partidul lui Tariceanu? Presedintele Senatului: Nu stau sa fac contabilitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a lansat joi Partidul Liberal Reformator.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News