Tariceanu despre situatia Oltchim: Nu sunt pe post de Mos Craciun, nu promit nimic

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 15:33 2669 citiri
Foto: machiavelli.ro

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, candidat independent sustinut de Partidul Reformator Liberal (PRL) la alegerile prezidentiale, a spus vineri, la Pitesti, ca nu poate face previziuni despre soarta unor societati precum Oltchim, deoarece nu-i place sa faca promisiuni fara acoperire.

"Nu sunt pe post de Mos Craciun, nu promit nimic, pentru ca nu-mi place sa promit. In afara de aceasta, acum va puteti imagina ca cel mai simplu lucru pentru oamenii politici, din randul carora nu vreau sa fac parte, ar fi sa promita", a declarat Tariceanu.

El a adaugat ca o discutie serioasa pe tema situatiei firmelor cu probleme ar trebui initiata dupa incheierea campaniei electorale.

"Cred ca odata campania electorala incheiata, putem sa ne asezam si avem obligatia sa ne asezam la treaba cu totii si sa gasim solutii. Pentru Arpechim, pentru Oltchim, pentru multe intreprinderi care cred ca inca mai pot sa fie salvate", a spus Tariceanu.

Presedintele Senatului a vizitat, vineri, doua fabrici de componente auto din orasele Costesti si Pitesti, apoi a discutat cu comerciantii si cumparatorii de la targul "Toamna Pitesteana".

Programul vizitei in judetul Arges mai include discutii cu conducerea societatii Automobile Dacia, precum si o intalnire electorala la Campulung Muscel.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News