Tariceanu, despre criticile la adresa lui Toader: Intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 21:43 3589 citiri
Foto: Arhiva Facebook/ Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei si a tinut sa spuna ca "intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi".

Intrebat, intr-o emisiune la TVR 1, despre nemultumirile fata de Tudorel Toader, Calin Popescu Tariceanu a afirmat: "Unele nemultumiri le inteleg si altele nu le inteleg".

"Astazi, Tudorel Toader pare sa nemultumeasca pe toata lumea. Daca va fi o decizie la nivelul primului ministru, la nivelul CEx al PSD, nu stiu. Maine se va discuta cel mai probabil motiunea simpla depusa de opozitie pe justitie. Eu n-am sa votez niciodata un demers impotriva unui membru al Guvernului pe care si noi il sustinem", a mai declarat Tariceanu.

El a spus ca nu crede ca Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei.

"Nu cred ca Tudorel Toader nu a facut treaba, poate nu a facut destul dupa unii. Intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi. Cred ca aceasta motiune pica prost, pentru ca nu as vrea prin votul nostru sa le dam satisfactie celor de la opozitie", a afirmat liderul ALDE.

Vezi si Intr-o miscare surpriza, Senatul ar putea vota miercuri motiunea impotriva lui Toader

Tariceanu a precizat ca in coalitie a fost stabilit un calendar in baza caruia la 1 martie trebuia incheiat subiectul justitie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News