Tariceanu, despre comasare: USL va face o surpriza mare PDL

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 19:23 2741 citiri

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca Uniunea Social Liberala pregateste o mare surpriza PDL in cazul in care se vor organiza alegeri locale si parlamentare comasate, insa a refuzat sa spuna despre ce e vorba.

"Nu e nici normal, nici bine sa avem o singura data a alegerilor. Sunt anumite teme la locale si unele la parlamentare. Sunt total impotriva comasarii alegerilor, insa nu vreau sa se creada ca ar fi o tragedie pentru Uniunea Social Liberala, exista antidot la ce vor ei sa faca, sa profite de forta de tractiune a primarilor. Nu intru in detalii, ar fi bine sa le facem o surpriza - nu va fi o surpriza mica, ci o surpriza mare", a spus Tariceanu la Antena 3.

In opinia sa, va fi vorba de un "antidot" care sa anuleze ideea PDL ca se vor putea baza pe primari si pe deturnarea atentiei de la alte teme.

"N-as vrea sa va dau un indiciu, lasam pentru momentul potrivit - de principiu, la orice idee exista un antidot, nu exista o formula perfecta. Nu e fortarea legii, ci fortarea unui concept - ideea de organizare de alegeri libere (...) Ei cred ca le va aduce un avantaj. Nu e atat de simpla chestiunea pe cat pare la prima vedere. Daca vor inalca cutumele politice(...) sa nu creada ca e o formula infailibila, cu care vor castiga. S-ar putea sa regrete amarnic", a mai spus acesta.

Coalitia de guvernare a luat decizia, la inceputul acestei saptamani, de a organiza alegeri locale si parlamentare in 2012, in aceeasi zi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News