Tariceanu, despre candidatura lui Marian Munteanu: O imbecilitate

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 23:116037 citiri
Tariceanu, despre candidatura lui Marian Munteanu: O imbecilitate
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei este "o imbecilitate a PNL", care poate fi contracarata numai daca presedintele de onoare Mircea Ionescu Quintus isi va opune veto-ul moral si politic sau isi va da demisia.

Tariceanu a spus, vineri seara, la lansarea candidatilor ALDE in judetul Prahova, ca desemnarea "unui candidat ca Marian Munteanu" reprezinta "o rusine pentru PNL".

"Este o rusine pentru Partidul National Liberal, care doreste sa se mai revendice de la traditia istorica, sa vina astazi cu un asemenea candidat pentru Primaria Bucuresti", a afirmat liderul ALDE.

In opinia acestuia, desemnarea lui Munteanu este "o imbecilitate".

Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala - De ce s-a abtinut Quintus de la vot

"Mai mult de atat, cred ca singura posibilitate pentru a contracara aceasta imbecilitate a PNL, a conducerii PNL de astazi de a desemna un astfel de candidat, este ca presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, sa opuna veto-ul sau, moral si politic, acestei decizii.

Cealalta varianta este sa-si dea demisia de onoare din calitatea de presedinte al PNL, daca ramane fidel idealurilor sale liberale din tinerete si care l-au purtat pana in ziua de astazi", a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

Acesta a adaugat ca PNL "nu mai are nimic de-a face cu liberalismul".

Ce avere are Marian Munteanu? Candidatul PNL pentru Bucuresti si-a completat verbal declaratia

"Tristetea este si mai mare cand este completata de ceea ce vad ca spectacol politic in PNL, fostul Partid National Liberal, noul Partid National Liberal cum i se spune astazi, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, dovada ca promoveaza drept candidat la Primaria Bucurestiului un om care este exponentul miscarii neolegionare din Romania de astazi.

Cum mai poate PNL sa se revendice ca partid liberal? Cum mai poate el sa pretinda ca reprezinta valorile consacrate ale liberalismului?", a conchis Tariceanu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News