Tariceanu: Antonescu stia ca nu are sanse. Ia lucrurile foarte in bataie de joc

Marti, 22 Iulie 2014, ora 07:56 3837 citiri
Foto: Facebook/Calin Popescu Tarcieanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca fostul lider al PNL Crin Antonescu stia ca nu are sanse sa fie nominalizat pentru cursa privind alegerile prezidentiale.

"In PNL lipsa de luciditate exista de o buna bucata de vreme. Cred ca Antonescu ia lucrurile foarte in bataie de joc. A vrut sa dea impresia de comportament democratic. Eu cred ca stia ca n-are sanse.

Este tragerea cortinei dupa o piesa in care si-a jucat rolul foarte bine: a distrus USL-ul, a scos PNL de la guvernare si a afiliat partidul la PPE", a declarat Calin Popescu Tariceanu la Romania TV.

Reactia lui Antonescu dupa infrangere: Toata lumea e multumita. In rest, mai vedem

Cat despre nominalizarea PNL privind cursa pentru alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, Tariceanu a spus ca nu este o diferenta foarte mare intre el si Antonescu.

Mai mult, presedintele Senatului a adaugat ca Iohannis nu este pregatit sa conduca un partid si nici tara.

"Iohannis nu este opusul lui Antonescu. Este mai putin vorbaret, dar parcimonia vorbelor nu e bazata pe faptul ca spune lucruri esentiale. E si el lipsit de substanta. Nu are experienta politica necesara pentru a fi presedinte de partid sau, mai mult, presedinte al tarii", a precizat Tariceanu.

Klaus Iohannis este candidatul PNL pentru prezidentiale

Klaus Iohannisa fost nominalizat candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale, dupa ce, luni, a fost votat sa participe la sondajul de opinie care va stabili candidatul comun al PDL-PNL.

Acesta a obtinut la sedinta Delegatiei Permanente a PNL 111 dintre voturi, in timp ce Crin Antonescu doar 55.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii