Tariceanu: Antonescu, o copie palida a lui Basescu - preocupat doar de politica de doi bani

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 14:34 3035 citiri
Foto: Ziare.com

Calin Popescu Tariceanu, proaspat demisionat din PNL, il acuza pe presedintele liberalilor, Crin Antonescu, ca "isi face calculele pentru o intelegere cu Traian Basescu", in vederea prezidentialelor.

"Calculele pe care si le face Antonescu de ceva vreme, sunt ca, trecand de pe stanga pe dreapta intr-o noapte, va obtine votul celor de pe partea dreapta. In final, nu va avea cum sa ocoleasca sprijinul pe care ar putea sa-l dea Traian Basescu si partidul sau, PMP. Mie mi se pare prea mult", a spus Calin Popescu Tariceanu, la Adevarul Live.

Pentru fostul premier, presedintele Traian Basescu reprezinta "un om care in perioada 2005-2008 a vrut sa distruga PNL, sa-l sparga, sa-l asimileze, sa-l inghita. Nu mai vorbim de distrugerea carierelor politice ale unor importanti lideri liberali trimisi in fata DNA. Nu accept sa dau mana cu Traian Basescu, chiar si pentru sustinerea la prezidentiale. E un gest pe care Crin Antonescu e gata sa-l faca", a afirmat Tariceanu.

Fostul liberal l-a atacat pe presedintele PNL, Crin Antonescu, spunanad ca nu il intereseaza economia, ci "e preocupat de politica asta marunta, de doi bani, sa-l critice pe ala care a zis ce a zis. Asta e nivelul lui", a sustinut Tariceanu.

"Dar ce facem cu locurile de munca? Asta nu pare sa il intereseze pe Crin Antonescu si actuala conducere", spune Tariceanu, care crede ca actualul presedinte al PNL incearca sa il copieze pe Traian Basescu.

"Crin Antonescu devine din ce in ce mai mult un nou Traian Basescu, ca maniera de exprimare si stil de comportament. E un tip de politica conflictuala de care oamenii s-au saturat. O sa fie o copie palida. Eu cred ca viitorul presedinte trebuie sa fie antiteza lui Traian Basescu, la polul opus. Nu dezbinarea societatii e ceea ce trebuie sa faca un presedinte", si-a incheiat Tariceanu consideratiile despre cei doi lideri politici.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News