Quintus s-a infuriat pe Tariceanu: O mizerie! O nerusinare! Un sacrilegiu!

Joi, 31 Iulie 2014, ora 15:14
7634 citiri
Quintus s-a infuriat pe Tariceanu: O mizerie! O nerusinare! Un sacrilegiu!
Foto: observatorulph.ro

Calin Popescu Tariceanu si-a facut campanie, miercuri, la Ploiesti, depunand flori la statuia lui I.G.Duca, unde a vorbit despre liberalism. "O mizerie", a comentat presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Vizita presedintelui Senatului a fost una oficiala. Triceanu a depus flori, a vorbit despre liberalism si a participat la mai multe intrevederi cu diversi oameni de afaceri din Prahova, informeaza observatorulph.ro.

"Ce se intampla astazi in jurul statuii lui I.G. Duca este o mizerie. Sunt niste oameni care nu au nicio legatura cu liberalismul, cu I.G. Duca. E o nerusinare. Se incearca sa se rupa din PNL, toate resturile, care n-au nicio legatura cu Duca", a comentat Mircea Ionescu Quintus, pentru observatoruloh.ro, in conditiile in care el este cel care a militat, inclusiv in Consiliul Local Ploiesti, pentru amplasarea statuii in centrul Ploiestiului.

"Noi am facut statuia la Baia Mare. Am instalat-o la Ploiesti pentru a mentine vie ideea liberalismului, dar ce s-a intamplat astazi nu are nicio legatura cu liberalismul", a mai declarat Mircea Ionescu Quintus.

Presedintele de onoare al PNL a subliniat faptul ca evenimentul organizat miercuri de Tariceanu nu poate fi considerat o comemorare a lui Duca, pentru ca nu are nicio legatura nici cu nasterea, nici cu moartea acestuia, I.G. Duca fiind nascut pe 20 decembrie 1879, in Bucuresti, si decedand pe 29 decembrie 1933, la Sinaia.

"O comemorare fara familia Quintus este un sacrilegiu", a mai spus presedintele de onoare al PNL, precizand ca e vorba doar de "incercarea lui Tariceanu de a ajunge la Cotroceni".

Calin Popescu Tariceanu a fost insotit la Ploiesti de mai multi fosti liberali, care i s-au alaturat demisionand din PNL, printre care Gratiela Gavrilescu, Radu Stroe si Daniel Barbu.

Vineri si sambata are loc Congresul la care Tariceanu isi va anunta candidatura la presedintie din partea Partidului Liberal Reformator.

Miscarea facuta de Tariceanu pentru a putea candida la presedintie

Pentru a evita formalitatile la tribunal, Tariceanu a preluat Partidul National al Mediului (PNM), care are sediul intr-un apartament din Brasov si l-a avut drept presedinte pe Ionica Anutoiu, un om de afaceri condamnat in 2007 la patru ani de inchisoare cu suspendare si o perioada de incercare de opt ani, dupa ce a omorat in bataie o angajata.

Pentru ca "afacerea politica" sa se incheie repede, sotia lui Anutoiu, Elena, a devenit membru in Biroul de Conducere al Partidului Liberal Reformator. Elena Anutoiu ar fi fost, conform relatarilor din presa, implicata in afacerile dubioase ale sotului sau, printre care si o "teapa" de 7,44 miliarde de lei vechi data unor alte societati comerciale, relateaza epochtimes.ro.

Conform jurnalistilor de la Realitatea TV, deputatul PSD Sebastian Ghita, un apropiat al premierului Ponta, l-ar sustine financiar pe Tariceanu, informeaza reportervirtual.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Quintus Tariceanu statuie Duca, #Tariceanu statuie Ploiesti Duca , #PNL