PNL lanseaza o petitie pentru demiterea lui Calin Popescu Tariceanu

Joi, 28 Mai 2015, ora 14:061112 citiri
PNL lanseaza o petitie pentru demiterea lui Calin Popescu Tariceanu

Vicepresedintele PNL Raluca Turcan a lansat o petitie online privind demiterea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

"Demiteti-l pe Calin Popescu Tariceanu, demolatorul justitiei care sfideaza bunul simt al romanilor din fruntea Senatului!", este numele petitiei, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Raluca Turcan sustine ca fostul presedinte PNL a facut "abuzuri" in cazul Dan Sova, motiv pentru care ii cere demisia.

Vot nou in cazul cererii de arestare pentru Dan Sova, au decis senatorii juristi (Video)

"Avand in vedere numeroasele abuzuri comise in cazul Dan Sova de senatorul Calin Popescu Tariceanu, in calitate de presedinte al Camerei Superioare a Parlamentului, chemam cetatenii la semnarea unei petitii publice pentru demiterea de la conducerea Senatului Romaniei a lui Calin Popescu Tariceanu cel care sfideaza Justitia si votul cetatenilor.

De luni de zile, Calin Popescu Tariceanu profita de functia politica de la conducerea Senatului pentru a actiona impotriva Justitiei cu scopul de a-i feri de raspunsuri firesti in Justitie pe politicieni suspecti de acte de coruptie", precizeaza deputatul PNL.

De asemenea, Raluca Turcan aminteste si de scrisoarea adresata de Tariceanu presedintelui Klaus Iohannis, privind demiterea Liviei Stanciu si a Laurei Codruta Kovesi.

Tariceanu vrea demiterea lui Kovesi, PNL reactioneaza: Sa-si aduca aminte de Sova (Video)

"Solicitarea adresata presedintelui Romaniei, de catre Calin Popescu Tariceanu pentru a le demite pe presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie si pe procurorul sef al DNA, incununeaza seria abuzurilor politice si reprezinta o noua incercare de a distrage atentia de la necesitatea revenirii asupra votului pentru incuviintarea retinerii senatorului Dan Sova, prietenul premierului Victor Ponta.

O petitie publica este singura masura prin care se poate salva credibilitatea si se mai poate curata imaginea Parlamentului al carui scop de a servi cetateanul a fost pervertit de catre PSD si prietenii sai politici, intr-o activitate de ascundere a politicienilor suspectati de coruptie", sustine vicepresedintele PNL.

Tariceanu, scrisoare catre Iohannis: Ii cere sa le demita pe Kovesi si Livia Stanciu (Video)

Nu in ultimul rand, Raluca Turcan prezinta si site-ul unde poate fi semnata petitia, adaugand ca Tariceanu "care sfideaza bunul simt al romanilor din fruntea Senatului si pe care PSD l-a trimis la conducerea Camerei Superioare pentru a-i apara de Justitie pe prietenii corupti ai premierului Victor Ponta".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
John the true
rank 5
Demersul este laudabil, efectul de asemenea.Finalul ....necunoscut !