Partidul lui Tariceanu se vede a treia forta politica din Romania la alegerile parlamentare

Joi, 02 Iulie 2015, ora 22:53 4222 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Arad, ca sondajele de opinie arata ca noua formatiune rezultata dupa fuziunea cu PLR isi va atinge obiectivul propus ca la alegerile din 2016 sa fie a treia forta politica din tara.

Cu aceasta ocazie, Daniel Constantin a inaugurat sediul ALDE din Arad si a avut o intalnire cu activul de partid al organizatii aradene.

ALDE-ul lui Tariceanu, primit cu bratele deschise de ALDE-ul din PE (Video)

"Cred ca vom fi in 2016 partidul cu cei mai multi profesionisti pe liste si cei mai multi oameni noi, pentru ca avem locuri disponibile pentru acestia si ii invitam sa ni se alature. Cred, dupa cum ne arata sondajele de opinie, atat la nivel local, cat si la nivel national, ca ALDE isi va atinge obiectul propus, acela de a deveni cea de a treia forta politica din tara", a afirmat Daniel Constantin.

In continuare, co-presedintele ALDE a spus ca profita de faptul ca merge si la nivel de comuna, unde intalneste colegi din ALDE, care sunt deja constituiti ca organizatii si carora le sugereaza sa promoveze cat mai multi profesionisti.

"Am gasit la Arad colegi care au depasit orice fel de orgolii, care nu se cearta asa cum o fac colegi de la alte partide care au fuzionat in anul trecut, colegi care au intrat deja in campanie electorala pentru alegerile locale din 2016, dar si pentru alegerile parlamentare. Aceasta deoarece la congresul de fuziune s-a stabilit ca vom merge separat atat la locale cat si la parlamentare.

Este foarte important in aceasta etapa sa inceapa procesul de alegeri interne pentru desemnarea candidatilor, in special pentru functia de primar, acolo unde votul este direct, dar si pentru atragerea de profesionisti care sa candideze pentru Consiliul Judetean, ca si consilieri judeteni, din randul carora se va alege viitorul presedinte al CJ", a mai spus Daniel Constantin.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News