Nici nu l-au intrebat inca, dar Tariceanu refuza: Cum sa discuti cu Opozitia, sa tradez?

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 14:38 1937 citiri
Foto: B1TV

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca refuza o discutie cu liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga pe marginea motiunii de cenzura.

"Daca doamna Gorghiu sau domnul Blaga ma vor invita la discutii pe acest subiect, voi refuza o astfel de discutie din start. Nu am ce sa fac cu o astfel de discutie. In calitate de presedinte al ALDE, consider ca am o obligatie de solidaritate cu partenerii de coalitie si o astfel de discutie mi se pare total neavenita. Cum sa discuti cu Opozitia, sa tradez?", a afirmat Tariceanu la Senat.

Gorghiu, despre motiune: Am mari asteptari de la celelalte partide din coalitie, nu de la PSD

Gorghiu crede ca Tariceanu a fost cel mai potrivit presedinte al PNL

Acesta a adaugat ca, in opinia sa, actuala Opozitie urmareste sa obtina puterea "cu orice pret", folosindu-se de situatia din Justitie a premierului Victor Ponta.

"Cred ca este vorba despre interesul politic al PNL, care este de fapt PNL coafat, de a ajunge cu orice pret sa puna mana pe putere. Nu au discurs, decat acesta si cauta orice prilej sa incerce rasturnarea Guvernului, (...) nu prin mijloacele democratice, ci eventual folosind alte arme si sprijinindu-se pe actiunea care este, in acest moment, in Justitie.

Altfel, sigur ca o motiune de cenzura este arma pe care Opozitia democratica o foloseste in orice tara, este dreptul lor sa depuna o motiune de cenzura, dar am impresia ca ei conteaza pe acest sprijin neasteptat pe care il primesc datorita trimiterii in judecata a domnului Ponta", a mai spus Tariceanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News