Mugur Isarescu, lasat sa astepte 2 ore pe holurile Parlamentului

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 13:05 3737 citiri
Foto: Reuters

Mugur Isarescu si ceilalti candidati pentru Consiliul de Administratie al BNR au asteptat, joi, doua ore pe holurile Parlamentului, pentru a fi validati de parlamentari prin vot, timp in care deputatii si senatorii s-au certat, in plen, pe tema motiunii de cenzura.

Dupa ce presedintele de sedinta Ioan Oltean (PD-L) a suspendat sedinta Camerei Deputatilor si a Senatului fara sa se ajunga la votul privind Consiliul de adminsitratie al BNR, mai multi politicieni s-au inghesuit sa-l salute, pe hol, pe Mugur Isarescu.

"Din pacate, va trebui sa va amanam", i s-a adresat Teodor Melescanu guvernatorului, citat de Mediafax.

"Noi avem tot interesul sa creasca puterea monedei", i-a spus acestuia si Adrian Nastase (PSD), adaugand ca nu s-a putut face nimic pentru discutarea in acest moment a cazului BNR doarece exista riscul de a fi atacat pe motive de cvorum.

Si fostul prim ministru Calin Popescu Tariceanu a venit sa-i stranga mana lui Mugur Isarescu, dupa care toti candidatii pentru posturile din BNR au fost invitati de Ioan Oltean (PDL), sa astepte intr-o sala a Parlamentului.

Isarescu i-a ascultat atent pe toti politicienii si a refuzat sa raspunda intrebarilor ziaristilor sau sa faca vreun comentariu in legatura cu ceea ce se intampla in Parlament.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News