Ioana Tariceanu a chemat politia acasa, pentru poza de buletin

Marti, 25 Martie 2008, ora 10:18
30700 citiri
Ioana Tariceanu a chemat politia acasa, pentru poza de buletin

O echipa de politisti de la Serviciul de eliberare a actelor de identitate s-a deplasat, duminica, acasa la premierul Calin Popescu Tariceanu, cu un aparat de fotografiat, pentru a-i face poze pentru cartea de identitate Ioanei Popescu Tariceanu, conform unor surse din Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor (INEP), relateaza Cotidianul in editia online.

Ordinul a fost dat de un superior in jurul orei 11.30, iar echipa de la INEP s-a deplasat la domiciliul premierului, din Calea Plevnei nr. 140. Potrivit acelorasi surse, cartea de identitate a sotiei premierului a fost gata la doar cateva ore dupa ce a fost facuta poza.

Intrebat care este motivul in baza caruia o echipa a politiei s-a deplasat acasa la premier pentru a-i face poza de buletin Ioanei Tariceanu, comisarul-sef Paraschiv Petu, directorul general adjunct al INEP, a declarat: "Nu pot sa confirm faptul ca o echipa de la noi s-a deplasat acasa la doamna Tariceanu. Nu stiu nimic in acest sens, pentru ca nu sunt la serviciu".

Sunand la sediul INEP, ziaristii de la Cotidianul au fost pasati de la un birou la altul. Concluzia: niciun angajat al acestei institutii nu a putut sa confirme sau sa infirme daca o echipa a INEP a fost sau nu acasa la Ioana Tariceanu, ca sa-i faca poza de buletin.

O echipa a Cotidianului s-a deplasat apoi acasa la premier. Portarul si SPP-istii de la intrare au spus ca "doamna Tariceanu nu e acasa, a plecat la birou". Prin urmare, sotia premierului s-a putut deplasa la locul de munca, deci nu avea un motiv legal sa cheme o echipa a INEP acasa, comenteaza jurnalistii.

Echipa de la Cotidianul a reusit sa vorbeasca, in cele din urma, cu asistenta personala a sotiei premierului, Mihaela Bogdan, care a declarat ca Ioana Tariceanu este foarte ocupata. A incercat apoi si prin intermediul PR-ului de la Fundatia "Copii sanatosi", unde Ioana Tariceanu este presedintele Consiliului director, dar nu a primit niciun raspuns. De la Guvern, reprezentantii Biroului de presa au declarat ca nu au o pozitie oficiala fata de acest subiect.

Sursa care a oferit aceasta informatie Cotidianului a mai spus ca si Angela Similea a facut demersuri, tot duminica, pentru obtinerea cartii de identitate. Angela Similea a confirmat ca a solicitat un nou buletin, diferenta fiind ca s-a deplasat la sediul INEP.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Calin Popescu Tariceanu, #Ioana Tariceanu , #Ioana Tariceanu