Gabriel Berca a demisionat din functia de secretar general al Guvernului

Miercuri, 17 Decembrie 2008, ora 19:50 1770 citiri

Gabriel Berca a demisionat miercuri din functia de secretar general al Guvernului, atributiile sale fiind preluate, temporar, incepand cu 22 decembrie, de secretarul de stat Victor Giosan.

Giosan va asugura interimatul pana cand noul Guvern va desemna loctiitorul, informeaza un comunicat remis miercuri Ziare.com.

Si-a depus demisia si secretarul de stat din cadrul SGG Attila-Zoltan Cseke, incepand tot cu data de 22 decembrie 2008.

Si-au mai depus demisia secretarul de stat din Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, Carol-Emil Kovacs, secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Lucia Morariu, si secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Vlad Anton Iliescu.

Deciziile de eliberare din functie, in aceste cazuri, intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a semnat si o decizie prin care Gheorghe Anghel Raluca-Olivia, secretar general, exercita atributiile vicepresedintelui Agentiei Romane pentru Investitii, incepand cu data intrarii in vigoare a deciziei, dupa ce Monica Mihaela Barbuletiu a demisionat din aceasta functie saptamana trecuta.

Saptamana trecuta si-au mai dat demisia Mihai Gheorghiu - secretar de stat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni in Ministerul de Externe si Viorel Palasca - secretar de stat la Ministerul Economiei si Finantelor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News