Funar, contracandidatul lui Geoana in "patria lubenitelor"

Marti, 23 Septembrie 2008, ora 09:50 2435 citiri

Fostul primar al Clujului a anuntat ca, daca premierul Tariceanu si liderul social-democrat Geoana insista pe aplicarea votului uninominal, va candida in acelasi colegiu cu presedintele PSD, Dabuleni - Dolj, localitate faimoasa pentru productia de pepeni.

Funar a mai subliniat ca, din partea PRM, drept contracandidat al lui Tariceanu ar putea fi desemnata Irina Loghin, fapt infirmat de presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, infomeaza "Ziua de Cluj".

"In cazul in care presedintele PSD, Mircea Geoana, si premierul Calin Popescu Tariceanu staruie si insista in aplicarea acestei legi proaste, a votului uninominal, de fapt o ruleta ruseasca, ii anunt ca unde candideaza Geoana voi candida si eu, iar unde candideaza Tariceanu va candida Irina Loghin. Sunt sigur ca ii batem si raman orfani, nu ii mai pune nimeni premieri ai Romaniei", a declarat Funar.

Un balamuc

Funar a afirmat ca, in cazul in care vor avea loc alegeri in baza actualei variante de vot uninominal, nu exclude posibilitatea ca mai multi membri ai PRM sa isi depuna candidatura in toate colegiile uninominale, intrucat legea permite acest lucru.

"Va dati seama ce balamuc va fi. Daca gasim niste sponsori, ne vom depune candidatura in multe colegii din diverse judete si va iesi balamucul de pe lume. Vom demonstra ca este o lege foarte proasta, si nu inteleg de ce se insista in aceasta prostie a votului uninominal", a spus liderul PRM Cluj.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News