Elena Basescu: Nu dorm in club

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 19:57
2800 citiri
Elena Basescu: Nu dorm in club

Elena Basescu spune ca nu i se pare normal sa fie ironizata de presa pentru modul in care isi petrece timpul liber si ca nu este adevarat ca sta atat de mult prin cluburile din Dorobanti, dupa cum sustin paparazzii.

"Dupa cate zice presa, se pare ca dorm la club. Nu este adevarat. Nici macar nu ma duc in fiecare saptamana. Nu mi se pare normal sa fiu ironizata", a spus Elena Basescu la emisiunea "Happy Hour" de la ProTV precizand ca nu face altceva decat fac tinerii din generatia ei.

"Cand domnul fost premier Tariceanu se ducea in discoteci (si e de varsta tatalui meu!) toata presa spunea: 'Cat de cool e !' si eu cand ma duc, desi sunt tanara, sunt ironizata si acuzata ca sunt superficiala", a spus Elena Basescu recunoscand ca "nu e usor sa fii fata de presedinte".

Intrebata de Maruta cum de a decis sa paraseasca podiumul de moda pentru politica, mezina presedintelui a spus ca a facut acest pas de multa vreme.

"Am renuntat in urma cu doi ani pentru ca nu imi prea ieseau. Nici nu imi placea. Nu, nu m-am impiedicat, dar nici nu eram dezinvolta", a marturisit Elena Basescu recunoscand ca ii placea mai mult sa faca fotografii pentru "editoriale".

Cu toate acestea, ea a oferit zambind si o explicatie pentru decizia de a avea o cariera in modelling. "M-am gandit ca la batranete o sa fie frumos sa le arat nepoatelor ce bunica au", a spus ea.

In ceea ce priveste relatiile cu familia, Elena Basescu a spus ca sora ei mai mare, Ioana, este prietena ei cea mai buna, ca o ajuta acum sa stranga semnaturi pentru europarlamentare si ca se va ocupa de coordonarea campaniei ei electorale.

Pe de alta parte, aceasta a vrut sa descifreze si misterul referitor la studiile absolvite in SUA, recunoscand ca a facut la Universitatea James Madison din Virginia doar anii terminali, dupa care s-a intors si si-a luat licenta in tara dupa ce si-a echivalat anumite examene.

In prezent, Elena Basescu spune ca este angajata ca economist la Luxten, la compartimentul financiar, unde lucreaza 4 ore pe zi. "Ma asez pe scaun si introduc date in calculator", a precizat aceasta.

Desi spune ca nu este o microbista, a riscat un pronostic pentru meciul Romania-Serbia. "1-0. Pentru ca sunt intr-o perioada in care nu sunt foarte optimista", i-a explicat razand lui Maruta, care se aratase consternat de scorul prea mic in fvoarea Romaniei prezis de mezina presedintelui.

C.B.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Basescu modelling, #Elena Basescu cluburi , #stiri Calin Popescu Tariceanu