Ce urari fac politicienii pe bloguri

Sambata, 26 Decembrie 2009, ora 11:38
3385 citiri
Ce urari fac politicienii pe bloguri

Mai multi politicieni romani au ales sa faca urari romanilor, de Craciun, pe bloguri. Elena Udrea, Calin Popescu Tariceanu, Ion Iliescu si Adrian Nastase le-au urat romanilor Sarbatori fericite prin intermediul blogurilor.

Asadar, Elena Udrea a postat pe blogul sau o felicitare si le-a urat romanilor Craciun Fericit.

"Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca in suflet lumina, bucurie si implinirea tuturor dorintelor!", a scris ministrul Turismului si Dezvoltarii pe propriul blog.

La randul sau, fostul premier Calin Popescu Tariceanu le-a urat romanilor ca anul viitor sa fie cat mai bun.

"Craciun plin de bucurii! Va doresc, tuturor cititorilor blogului si tuturor romanilor: un Craciun plin de bucurii alaturi de familie si un an 2010 mai bun!", este urarea postata de Tariceanu pe blog.

Si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a adresat cateva urari celor care ii viziteaza blogul.

"Pentru toti vizitatorii blogului meu, pentru prietenii de dialog, un Craciun fericit si realizarea dorintelor. Va doresc Sarbatori minunate si impliniri pe masura viselor, zile senine, bucurii, multa sanatate si fericire", a scris Iliescu pe blog.

Totodata, el le-a multumit celor care i-au transmis urari cu ocazia Sarbatorilor de iarna.

"In primul rand doresc sa exprim multumiri tuturor celor ce mi-au transmis urari cu prilejul Sarbatorilor Craciunului si pentru Anul Nou 2010. La randul meu, doresc colegilor de blog un An Nou cu sanatate si cat mai multe bucurii", a mai scris Iliescu.

Un alt social democrat, Adrian Nastase, a ales sa le ureze romanilor Sarbatori fericite prin intermediul propriului blog.

"Sarbatori Fericite tuturor! Fara mesaje politice, fata televizor, fara stiri sau editoriale. Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". Asta va doresc tuturor celor care v-ati obisnuit sa faceti din acest blog o parte din viata voastra. A trecut un an complicat si va urma unul si mai complicat. Aproape ca ne-am saturat sa traim vremuri atat de "interesante". Viata trece pe langa noi, iar fiecare dintre noi are un numar limitat de sarbatori de Craciun de petrecut", a scris Nastase pe blog.

Fostul premier i-a indemnat pe romani sa isi petreaca Sarbatorile alaturi de familie si prieteni.

"Va indemn sa faceti ceea ce fac si eu de aceste sarbatori: ma intorc spre familie, spre prieteni, spre cunoscuti si spre cei dragi. Si cu mancare traditionala, si cu colinde, si cu putina zapada. Cu lecturi pe care le-am amanat in ultimele luni, cu discutii pe care le-am lasat in suspensie, cu petrecerea timpului impreuna cu oameni care sunt aproape de noi", a mai scris Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#politiciani urari bloguri, #Udrea Nastase Tariceanu Iliescu , #stiri Calin Popescu Tariceanu