Ce face Tariceanu de ziua lui? Mai nimic

Miercuri, 14 Ianuarie 2009, ora 14:29
2849 citiri
Ce face Tariceanu de ziua lui? Mai nimic

Anul trecut, la 14 ianuarie, Hotelul Howard Johnson era in mare fierbere. Mare eveniment mare.

Spre seara au inceput sa curga invitatii, care mai de care mai eleganti, ministrul de Interne, Cristian David si sotia sa, Vanda Vlasov, Cristi Borcea, Ilie si Amalia Nastase, Mihaela Radulescu, Dinu Patriciu descins dintr-un Bentley, George Copos, intr-un cuvant, toata floarea Romaniei. Motivul?

Premierul Calin Popescu implinea 56 de ani. Prilej de sarbatoare si in PNL, unul dintre cadourile originale fiind cel al lui Marius Postelnicu, presedintele PNl Pitesti, care si-a dat frau liber imaginatiei si i-a scris o poezie.

Pe vremea aceea in luminile rampei, Calin Popescu Tariceanu probabil ca nu va avea parte, miercuri, de o petrecere atat de fastuasa.

Intors recent de peste Ocean, unde a fost in vacanta, pare-se ca printre putinele ocupatii ramase pentru fostul premier se numara updatarea blogului, unde nu rateaza nicio ocazie sa comenteze miscarile actualului guvern.

Si mai are o preocupare: sa se apere, chiar daca nu in vazul lumii, de atacurile tot mai acerbe ale pretendentului declarat la sefia PNL, Ludovic Orban. In aceasta valtoare a evenimentelor, pare-se ca ziua in care implineste 57 de ani nu beneficiaza de atentia de anul trecut.

Nascut pe 14 ianuarie 1952, la Bucuresti, este casatorit cu Ioana Tariceanu, a patra sotie, cu care are un baiat, Mihai.

Dintr-o casatorie anterioara, Tariceanu mai are un fiu, Calin Jr. Mama lui Tariceanu este de origine greaca, tatal ei fiind pe jumatate roman si pe jumatate grec, iar mama grecoaica.

Calin Popescu Tariceanu este si presedintele Partidului National Liberal, pozitie obtinuta in februarie 2005, si vicepresedinte al Partidului European al Liberalilor Democrati.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Tariceanu, #zi de nastere, #57 de ani , #stiri Calin Popescu Tariceanu