Adrian Nastase il da in judecata pe William Branza

Joi, 16 Iulie 2009, ora 14:24 3388 citiri

Adrian Nastase a anuntat, joi, pe blogul sau, ca il va in judecata pe deputatul PD-L William Branza pentru declaratiile sale de miercuri, din cadrul unei emisiuni televizate, cand Branza a declarat ca PNL este in "fratie cu PSD" si nu il va trimite in judecata pe Nastase, "chiar daca mai fura inca un miliard de euro".

"La o emisiune TV, ieri, la Realitatea, William Branza - luand, probabil, in serios instructiunile de partid - a facut mai multe afirmatii calomnioase la adresa mea. Zilele viitoare va primi, de la organe, confirmarea actiunii penale pe care i-am intentat-o", scrie Nastase pe blog.

Deputatul PD-L a mai declarat in timpul emisiunii de miercuri, de la Realitatea TV, ca PSD ii va ajuta pe liberali in cazul in care se cerea anchetarea fostului premier, Calin Popescu Tariceanu, in schimbul sustinerii PNL in cazul lui Adrian Nastase.

"Intr-un fel, colegii aveau dreptate, pentru ca nu ai cum numai tu, PNL, sa mi-l sustii pe Nastase. Te sustin si eu pe tine, e firesc aici. Facem o fratie, batem palma, si atunci, eu PNL sunt cu Nastase si nu te las PSD-ule sa-ti plece din Parlament, nu ti-l trimit in justitie chiar daca mai fura inca un miliard de euro, dar ma, cand mai avem si noi mici frecusuri sau mai mari, sunteti aproape de noi. Acum vreau sa urmariti spectacolul cand va fi cazul domnului Tariceanu, sa vedem, PSD-ul va fi aproape? Pentru ca sunt doua piese grele: vorbim si de domnul Nastase si de domnul Tariceanu", a spus, miercuri, deputatul PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News