DSVSA Dambovita: Patru focare de pesta porcina africana... in gospodariile oamenilor! Sunt cazuri de pesta si la mistreti, toate fondurile de vanatoare sunt afectate!

 Joi, 25 Februarie 2021, ora 23:02 1906 citiri
Patru focare de pesta porcina africana... in judetul Dambovita, la porcul domestic! Potrivit directorului Directiei Sanitar Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor Dambovita (DSVSA), dr. Sandu Tolea, acestea au fost depistate la Gaesti (doua) si cate unul in comunele Brezoaele si Crangurile. Problema semnalata de reprezentantul DSVSA Dambovita este ca au fost depistate cazuri de pesta porcina africana si la porcii mistreti din toate fondurile de vanatoare de pe raza judetului.

Medicii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.