Dambovita: Insamantarile de primavara sunt in grafic! S-au semanat culturi pe o suprafata de 52.500 ha, jumatate din suprafata planificata!

 Marti, 27 Aprilie 2021, ora 21:13 1841 citiri
La nivelul judetului Dambovita insamantarile specifice acestei perioade sunt in grafic si se desfasoara fara probleme! Potrivit directorului Directiei Agricole Dambovita, ing. Viorel Cigaran s-au semanat culturi pe o suprafata de 52.500 ha, ceea ce inseamna cam jumatate din suprafata care se insamanteaza de regula in judetul Dambovita.

Inca nu s-a intrat la semanat de soia, fasole si sorg pentru boabe, dar cel mai important lucru semnalat de directorul Viorel Cigaran este ca in acest moment ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.