Atentionare InfoCons la inceput de an scolar! Atentie la rechizite, articole vestimentare si pachetul pentru scoala al copilului!

 Joi, 01 Septembrie 2022, ora 12:08 83 citiri
Inceputul anului scolar aduce in lumina aspecte importante la care parintii, in calitatea lor de consumatori trebuie sa fie atenti atunci cand achizitioneaza rechizite, articole vestimentare: uniforme, haine sau ghiozdane pentru elevi. InfoCons vine in sprijinul consumatorilor cu cateva sfaturi utile pentru achizitionarea produselor in cunostinta de cauza!
Sfaturi utile InfoCons la achizitionarea rechizitelor necesare oricarui elev: caiete, creioane, acoarele, pixuri, blocuri de desen etc. : ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.