Acces gratuit la ultimul targ de nunti al sezonului

Advertorial
Vineri, 17 Martie 2023, ora 08:00
7476 citiri
Acces gratuit la ultimul targ de nunti al sezonului
FOTO: mariagefest.ro

Ultimul targ de nunti al sezonului 2023 are loc incepand de saptamana viitoare la Palatul Parlamentului, www.mariagefest.ro.

Daca te casatoresti anul acesta, nu ai cum sa ratezi ocazia de a cumpara la cele mai bune preturi din piata: rochii de mireasa, costume pentru miri, verighete, invitatii si tot ce iti mai trebuie pentru nunta ta.

In plus, doar in cadrul evenimentului poti descoperi un INEL cu diamante, platina si email, 100% creat manual, in valoare de 5000 euro (brandul Imimi), inel pe care organizatorii il ofera in dar vizitatorilor.

Am aflat in premiera pentru voi si alte detalii legate de acest eveniment, de la care e bine sa nu lipsiti daca va casatoriti anul acesta:

1. Produse si servicii la reduceri de pana 90%

2. Idei in premiera pentru nunta

3. Prezenta unei zone generoase cu degustare GRATUITA de specialitati ce pot fi integrate meniului clasic ori bauturilor de nunta

4. Maratonul prezentarilor de moda - rochii de mireasa si costume de miri

5. BLACK FRIDAY doar vineri cu rochii reduse pana la aproape 85%

MARIAGE FEST in cifre inseamna:

  • Editia cu numarul 37
  • 2100 rochii de mireasa
  • 500 costume pentru miri
  • 50 locatii de nunta
  • 200 expozanti din toata tara
  • 7500 modele de inele de logodna si verighete
  • 17000 modele de invitatii

Lor li se alatura desigur: foto-video, DJ, artisti, aranjamente florale, cabine foto, transport si absolut tot ce iti este necesar pentru nunta ta din 2023.

Si, pentru ca 2023 inseamna multe noutati in viata ta, vei gasi in premiera in zona de Lounge o extensie a meniului clasic de nunta. Mai exact, poti degusta gratuit zeci de specialitati, pe care le veti alatura meniului de nunta: candy bar, inghetata, Cigar Bar, branzeturi fine, Shoteria, prosecco bar, limonada si ciocolata calda, degustare vinuri.

Maratonul prezentarilor de moda debuteaza cu prezentarea speciala de vineri, ora 12.00 si continua pana duminica cu sute de modele lansate in premiera, o adevarata sursa de inspiratie pentru mirese.

Mariage Fest, 24-26 Martie la Palatul Parlamentului, detalii pe www.mariagefest.ro si pe Facebook:

https://www.facebook.com/mariagefest/

Intrarea este C1, cea principala, situata la intersectia dintre Bdul Libertatii si Bdul Natiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se cauta: Mariage Fest.

Parcarea gratuita in incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau soferii Uber/Bolt au acces chiar pana la scarile Palatului Parlamentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Cuprinse de euforie, cuplurile care-și organizează nunta pot deveni foarte ușor victimele unor șarlatani. Pentru că unde e rost de mulți bani, există și riscul comiterii unor fapte imorale...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#targ de nunti, #Mariage Fest, #nunta, #nunti , #nunta