Cum s-a făcut remarcată o tânără speranță liberală la congresul PNL. "Și-a ales o ținută în ton cu culorile partidului" VIDEO

Luni, 11 Aprilie 2022, ora 10:48 18254 citiri
Tânăra la Congresul PNL FOTO captură video Digi 24

O tânără membră a Partidului Național Liberal s-a făcut remarcată la congresul de duminică, 10 aprilie, când a apărut îmbrăcată cu o rochie asimetrică extrem de scurtă pe o parte. Tânăra a defilat pe holurile Palatului Parlamentului la brațul altui membru PNL.

Întrebată de un reporter Digi 24 dacă i-a fost greu să-și aleagă ținuta, aceasta a dat asigurări că nu a fost dificil.

"M-am gândit să fie ceva mai elegant", a explicat aceasta.

Cât despre partenerul tinerei, acesta a avut un argument puternic pentru vestimentație, alegând să se refere doar la culoare: "Și-a ales o ținută în ton cu culorile partidului"

Liberalii s-au reunit duminică, 10 aprilie, într-un Congres extraordinar, la Palatul Parlamentului, pentru a-şi alege din nou preşedintele, la doar şase luni de la ultimul congres, în care 5.000 de delegaţi îl aleseseră pe Florin Cîţu la şefia partidului, după o campanie dură şi plină de atacuri între acesta şi fostul preşedinte Ludovic Orban.

La Congresul organizat în grabă au participat doar 1.300 de delegaţi din întreaga ţară.

După numărarea voturilor valabil exprimate, Nicolae Ciucă a fost ales președinte al PNL cu- 1.060 voturi ”Pentru” și 60 de abțineri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News