Doi bărbați care tăiau ilegal lemne într-o pădure au murit după ce un copac a căzut peste ei

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 17:41 2940 citiri
Polițiștii au descoperit că cei doi tăiau ilegal copaci FOTO Pixabay

Doi bărbaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au murit, vineri, 14 ianuarie, în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure. Peste ei a căzut un copac, cei doi fiind găsiţi inconştienţi de către poliţişti.

”Astăzi, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost anunţaţi prin intermediul 112 despre faptul că într-o pădure din Parva, doi bărbaţi se află în stare de inconştienţă. La locul evenimentului, poliţiştii au stabilit faptul că doi bărbaţi de 46, respectiv 65 de ani, ambii din Parva, în timp ce tăiau material lemnos, fără drept, au fost surprinşi şi răniţi de un arbore”, a transmis, vineri, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, în urma intervenţiei echipajelor medicale, a fost constatat decesul celor două persoane, cadavrele acestora fiind ulterior transportate la spital în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă şi tăiere ilegală de arbori, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News