Mesajul emoționant al patronului de la Dinamo Kiev pentru Mircea Lucescu! Ce i-a transmis miliardarul ucrainean la împlinirea vârstei de 77 de ani

Sambata, 30 Iulie 2022, ora 12:36 3413 citiri
Igor Surkis și Mircea Lucescu FOTO facebook

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani și continuă să scrie istorie în fotbalul mondial, acolo unde a ajuns cel mai în vârstă antrenor în activitate din lume.

Lucescu tocmai a eliminat-o pe Fenerbahce la ea acasă, în preliminariile Ligii, și a fost felicitat de toată lumea.

Patronul lui Dinamo Kiev, miliardarul Igor Surkis i-a transmis un mesaj special tehinicianului român, la împlinirea vârstei de 77 de ani:

“Dragă Mircea!

În această zi festivă, Vă adresez felicitări din partea mea personală și a întregii familii Dynamo! Devenind parte din clubul nostru, ați dat instantaneu o nouă viață echipei, ați dat un nou impuls ajutând jucătorii să-și dezvăluie toate aspectele talentului lor fotbalistic cât mai bine și cât mai repede posibil.

După ce ați reunit echipa, creând un mecanism stabil, ați reușit să insuflați spiritul de câștigători, readucând la Kiev strălucirea cupelor și a medaliilor.

În fiecare zi jucătorii învață de la Dvs., nu sunteți doar un antrenor pentru ei, ci și un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ați făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului din Ucraina și nu ați abandonat țara noastră într-un moment dificil pentru noi. În această zi festivă, permiteți-mi să Vă doresc un cer liniștit, sănătate, ani lungi de viață fotbalistică și, bineînțeles, noi victorii și titluri în fruntea lui Dynamo Kyiv!”

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News