Doar un supererou îl poate opri pe Putin acum. Cine ar fi el

Duminica, 19 Iunie 2022, ora 03:34
10263 citiri
Doar un supererou îl poate opri pe Putin acum. Cine ar fi el
Matteo Salvini, supereroul care nu a reușit să-l convingă pe Putin să oprească războiul FOTO: Politico

Toată lumea se întreabă, odată cu invadarea din 24 februarie 2022 a Ucrainei de către Rusia, dacă există cineva pe globul pământesc care îl poate opri pe Vladimir Putin din nebuneasca sa ambiție de a cuceri țara vecină, cu orice preț.

Au încercat pe rând să facă acest lucru Emmanuel Macron, Gerhard Schroder și Matteo Slavini, dar numai un supererou ar putea realiza asta.

Această opinie este sugerată într-un articol apărut în Politico, în care se arată că mai degrabă un supererou din benzile desenate sau din filmele SF, ar avea șanse să-l convingă pe Putin să oprească războiul din Ucraina, cea mai mare conflagrație de la cel de-Al Doilea Război Mondial și până astăzi.

Autorul Paul Dallsion pune diverse nume de supereroi personalităților politice care au fost sau vor merge la Moscova să negocieze cu Putin o eventuală încetare a războiului dus de Rusia în Ucraina.

Astfel, italianul Matteo Salvini, care a fost botezat cu numele de supererou Căpitanul Attention Seeker, a încercat și a eșuat în tentativa lui de a zbura la Moscova, pentru a discuta cu liderul de la Kremlin.

Verdict dramatic al analiștilor: De ce Putin câștigă războiul contra Ucrainei pe câmpul de luptă, dar și în afara lui

Dacă în trecut, Salvini obișnuia să îl laude pe Putin, acum vizita sa planficată în Rusia pentru a opri războiul nu a mai avut loc, din cauza criticilor din interiorul guvernului italian, din care face parte partidul său.

Cine ar putea fi următorul care poate merge la Moscova? El poate fi secretarul britanic pentru Afaceri Interne, Priti Patel, a cărei nume de supererou este The Deporter. Ea ar putea fi cea care va duce treaba la bun sfârșit.

Dar probabil că Patel nu va fi cea care va ajunge la Putin. Gazetarul continuă scenariul său imaginar și propune ca singura persoană care are puterea și banii, dar și părul adecvat, care ar putea rezolva problema: Donald Trump.

Fost colonel din armata SUA: De ce nu există nicio cale pentru Ucraina să învingă Rusia VIDEO

Trump este poreclit cu numele unor supereroi ca Tiny-Fingered, Cheeto-Faced, Ferret-Wearing Shitgibbon Man. Fostul președinte al Statelor Unite este asemănat mai degrabă cu Incredibilul Hulk, personajul din filmul american cu supereroi din 2008.

Dar la fel ca Batman, Trump are câteva probleme administrative de rezolvat, înainte de a-și îmbrăca pelerina salvatoare și de a zbura la Moscova pentru discuții cu Putin, din cauza anchetei cu privire la revolta de la Capitoliu din 2021.

În final, autorul scenariului fantastic nu reușește să găsească niciun supererou, care să poată să-l oprească pe Putin din războiul din Ucraina, dar timpul va găsi finalul poveștii țarului de la Kremlin.

Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge războiul pe teritoriul NATO. "Chiar şi mâine, rachetele pot zbura spre orice stat" FOTO/VIDEO
Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge războiul pe teritoriul NATO. "Chiar şi mâine, rachetele pot zbura spre orice stat" FOTO/VIDEO
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din...
Herta Muller și alți 39 de laureați Nobel, scrisoare deschisă împotriva lui Putin: „Reprezintă o amenințare directă pentru întreaga umanitate”
Herta Muller și alți 39 de laureați Nobel, scrisoare deschisă împotriva lui Putin: „Reprezintă o amenințare directă pentru întreaga umanitate”
39 de laureați ai Premiului Nobel au semnat o scrisoare deschisă împotriva regimului lui Vladimir Putin. Oameni de știință, economiști și scriitori au cerut liderilor mondiali să...
#supereroi, #Putin razboi, #razboi Ucraina, #Vladimir Putin, #Putin Rusia, #Ucraina razboi, #Rusia Ucraina, #Donald Trump , #Razboi Ucraina