Fratele Ursulei von der Leyen devine președintele Superbet: ”Sunt încântat să preiau mandatul”

Vineri, 24 Februarie 2023, ora 11:18
4072 citiri
Fratele Ursulei von der Leyen devine președintele Superbet: ”Sunt încântat să preiau mandatul”
Hans-Holger Albrecht FOTO Twitter

Hans-Holger Albrecht, fratele preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va prelua funcția de președinte al Consiliului de Administraţie al Superbet începând cu 28 februarie. Acesta îl va substitui pe Sacha Dragic, care va rămâne membru în consiliu.

„Superbet are un potențial extraordinar în ceea ce privește extinderea pe piețele internaționale. Sunt impresionat de ambițiile companiei, de abordarea resposabilă față de clienții săi, precum și de nivelul ridicat de inovație și gândire antreprenorială demonstrat în cadrul Grupului.

Sunt încântat să preiau mandatul de Președinte al Consiliului de Administrație și sunt pregătit să susțin această echipă performantă de management pentru dezvolta cea mai bună strategie de creștere sustenabilă și accesare a unor noi piețe promițătoare, la nivel global”, a declarat Hans-Holger Albrecht.

În prezent, Albrecht este Președinte al Consiliului de Administrație pentru Scout24 Group (platformă online de imobiliare), Președinte al Consiliului de Administrație și Investitorla Storytel (servicii de streming pentru cărți audio și cărți electronice), fiind și membru în Consiliul de Administrație pentru Veon Ventures (comunicații și servicii digitale).

Cea mai recentă poziție deținută de Hans-Holger Albrecht a fos tde CEO al Deezer, una dintre cele mai mari platforme globale de streaming de muzică. Anterior, acesta a fost Președinte și CEO al grupului internațional de telecom și media Tigo/Millicom International, care este prezent în mai mult de 15 țări din America Latină și Africa. De asemenea, Albrecht a deținut rolul de Președinte și CEO al Modern Times Group (MTG AB), cea mai importantă companie de media din Scandinavia și Estul Europei, potrivit Ziua de Cluj.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Superbet, #Ursula von der Leyen, #hans holger albrecht , #stiri afaceri