Șumudică se revoltă după victoria Arabiei Saudite cu Argentina: ”Să le fie rușine!”

Miercuri, 23 Noiembrie 2022, ora 09:07
5154 citiri
Șumudică se revoltă după victoria Arabiei Saudite cu Argentina: ”Să le fie rușine!”
Marius Șumudică antrenează în Arabia Saudita FOTO facebook

Marius Șumudică, antrenor în Arabia Saudită la Al Raed, a comentat victoria saudiților din fața Argentinei, de la Campionatul Mondial de fotbal.

Șumi cunoaște bine fotbalul arab și crede că cei care îl consideră mediocru se înșeală amarnic.

„Ar trebui să le fie rușine celor care scriu că antrenorii români se duc să lucreze la cămile, să antreneze cămile. Să-și ceară scuze și să vorbească mai frumos despre fotbalul din Arabia Saudită.

A învins astăzi o echipă bine pregătită, formată numai din jucători locali, toți în Saudia. Forța grupului a învins orice individualitate, în speță, azi, Messi. Am observat sacrificiu, dorință, s-a observat valoarea campionatului saudit

Numai eu știu câți antrenori se chinuie să ajungă în Saudia.

Am văzut azi doi jucători pe care i-am avut la Shabab, nr 17, Hassan Tambakti (23 de ani), fundașul central care a scos mingi incredibile, cel mai bun de pe teren, și numărul 18, Nawaf Al Abed, care a intrat pe parcurs, dar care la 33 de ani a arătat ce valoare are. Când am ajuns eu la Shabab el nici nu juca acolo”, a spus Șumudică la Digisport.

„Argentina nu a avut ocazii de gol, au fost ținuți departe de poartă, cu tupeu, presing, plus că Saudia a stat departe cu linia de poarta proprie, ceea ce înseamnă enorm. Toată stima pentru antrenorul francez Herve Renard.

Saudiții nu i-au lăsat pe Messi și pe Martinez să facă mare lucru în ultimii 30 de metri. Plus că au avut un foarte bun portar, care a jucat ca un libero. Va fi o sărbătoare în Saudia.

Îmi doresc să se califice, dar nu le va fi deloc ușor, deși au șanse și cu patru puncte de a merge mai departe. Dar nu contează, ce au făcut azi e istorie! Restul de acum e bonus”, a mai spus Șumi.

Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
FC Barcelona are mai multe variante în vedere pentru a-i succede lui Xavi, care şi-a anunţat plecarea de la club în vară. Totuşi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii de la FC Barcelona speră...
Țara aleasă să prezideze comisia ONU pentru egalitate de gen ”arată un dispreț șocant față de drepturile femeilor de pretutindeni”
Țara aleasă să prezideze comisia ONU pentru egalitate de gen ”arată un dispreț șocant față de drepturile femeilor de pretutindeni”
Arabia Saudită este statul ales să prezideze comisia ONU care ar trebui să promoveze egalitatea de gen și drepturile femeilor de pe glob, deși țara amintită și-a atras condamnări publice...
#sumudica, #Arabia Saudita, #antrenor, #camile, #revolta , #stiri fotbal