Suma uriașă promisă unui român pentru o căsătorie pe o perioadă limitată. "Te poate șantaja pentru tot restul vieții"

Luni, 12 Februarie 2024, ora 21:58
6612 citiri
Suma uriașă promisă unui român pentru o căsătorie pe o perioadă limitată. "Te poate șantaja pentru tot restul vieții"
Cuplu de tineri căsătoriți FOTO Pixabay

Mulți români au plecat în străinătate pentru câștiguri mai mari. Frecvent, cei care au ales să lucreze în alte țări primesc salarii considerabil mai mari.

Unii reușesc să pornească mici afaceri, alții sunt tentați de drumul scurt spre sume care îi îmbogățesc peste noapte.

Este cazul unui român care a primit o ofertă neobișnuită, după cum a scris în mediul online. Tânărul încearcă să afle la ce riscuri este expus dacă acceptă aranjamentul care i s-a propus.

"Primesc 20.000 de euro dacă mă căsătoresc timp de 20 de luni"

"Pe scurt: M27 român (de 5 ani în DE) am o iubită nouă F35, tailandeză în Germania, divorțată, cu două saloane de masaj tailandez, ea are o verișoară mai mică în Thailanda, pe care dacă o "iau de soție" timp de 20 de luni (ca să aibă voie să locuiască și lucreze în DE, la saloanele ei probabil) primesc 20.000€ (pe bune).

Ce se poate întâmplă în cel mai rău caz? Că mă ajută și pe mine la taxe, să fiu Steuer Klasse 2 (n.r. clasă fiscală în cadrul sistemului german de impozitare) și să îmi tragă mai puține taxe pe salariu", a scris acesta pe Reddit.

"Poate nu-ți dă banii și o iei de nevastă degeaba"

Unii dintre cei care au comentat se declară invidioși, însă cei mai mulți îi recomandă să fie prudent, explicând care sunt posibilele riscuri la care se expune.

"Mai are vreo sora? Întreb de curiozitate, nu din alt motiv."

"Semnează un prenupțial înainte ori trece tot ce ai, pe mama/tată/bunica etc."

"Doar că să fii 100% sigur, trece și tu case/ mașini pe numele cuiva de încredere din familie. În rest, da-i bătaie și dacă mai găsești thailandeze din astea să ne spui și nouă că ne băgăm imediat."

“Dacă ai vreo moștenire, ceva pe numele tău pe care îl vei lua în viitor, se poate împărți cu ea. Orice altă lege care se aplică la divorț, gen să faci jumi juma cu ea orice ai tu. Legal nu știu cât de posibil e, poate nu-ți dă banii și o iei de nevastă degeaba".

"Te poate șantaja pentru tot restul vieții"

"Dacă te prind faci bulău dacă nu te prind te poate șantaja pentru tot restul vieții."

"Dacă te prind este inchisore până la 10 ani."

"Banii să se plătească toți odată sau lunar. O zi întârziată, 1% dobândă".

"10k ți-i ia la divorț."

"Vrea să mă ajute să îmi deschid și eu salonul meu, ea are fete, știe cu taxele etc și eu investesc 5,000€ în chirie, cauțiune și paturi, prosoape, uleiuri și minuni ce mai trebuiesc. Frate, ea face cu salonul mare banul ei curat 4,000€/luna și cu ăla mic 2,500-3,000€/luna, după toate cheltuielile", a precizat autorul postării.

Echipa care a retrogradat din Serie A fără să câștige vreun meci în 2024. Un român face parte din lot
Echipa care a retrogradat din Serie A fără să câștige vreun meci în 2024. Un român face parte din lot
Salernitana, "lanterna roşie" a campionatului italian de fotbal, la care joacă şi mijlocaşul român Andres Sfaiţ, a retrogradat oficial, vineri, după înfrângerea cu 3-0 pe terenul unei alte...
O maşină a fost cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-un buldoexcavator. Șoferul a fugit de la locul incidentului și nu a fost găsit
O maşină a fost cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-un buldoexcavator. Șoferul a fugit de la locul incidentului și nu a fost găsit
Un autoturism a luat foc după ce, în noaptea de joi spre vineri, a intrat într-un buldoexcavator parcat pe o stradă din municipiul Roman, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă...
#suma uriasa, #propunere, #roman, #casatorie, #perioada limitata, #riscuri, #santaj , #stiri diaspora