Sulfina Barbu: USL s-a spovedit in fata romanilor - a recunoscut ca Basescu are dreptate

Vineri, 27 Mai 2011, ora 18:03
2469 citiri
Sulfina Barbu: USL s-a spovedit in fata romanilor - a recunoscut ca Basescu are dreptate
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Sulfina Barbu apreciaza ca prin lansarea programului economic cei de la USL s-au "spovedit" in fata romanilor si le transmit ca presedintele Traian Basescu a avut dreptate, iar socialistii au mintit.

"Prin oferta lansata astazi (vineri n.red.) USL practic s-a spovedit in fata romanilor: Traian Basescu a avut dreptate iar noi, socialistii am mintit! Toata critica noastra fata de viziunea sefului statului si a guvernului Boc a fost o minciuna! De un an si jumatate suntem demagogi pentru a creste in sondaje", a declarat presedintele organizatiei de femei a PDL, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Sulfina Barbu sustine ca USL a recunost in sfarsit situatia dificila a tarii si a acceptat masurile guvernului Boc de stabilizare a tarii, pe care le-au atacat cu furie pana acum.

"Acordul cu FMI a starnit furia PSD si PNL, acum insa spun ca vor si ei in 2013 un nou acord cu FMI. Au criticat concedierile si reducerile de salarii necesare pentru reducerea deficitelor structurale, acum recunosc ca nu putem crea locuri de munca fara eliminarea deficitelor structurale. L-au criticat pe presedintele Traian Basescu cand a cerut reducerea deficitului bugetar pentru ca banii imprumutati sa mearga strict in dezvoltare, iar azi cer exact acelasi lucru: imprumuturi pentru investitii in dezvoltare. Pana azi erau ingrijorati de cresterea datoriei externe a tarii, acum recunosc ca si ei ar contracta imprumuturi externe", a mai spus deputatul PDL.

Sulfina Barbu mai precizeaza ca primarii din PSD si PNL, care criticau standardele de cost si exigenta bugetara pentru administratiile locale impuse de actulul guvern, azi propun acelasi lucru, "zero datorii" la bugetele locale.

"In continuare USL ii da dreptate sefului statului si recunoaste ca avem nevoie de management privat la companiile de stat. Am luat doar cateva exemple, insa tot programul propus vineri de USL recunoaste indirect ca masurile de stabilizare macroeconomica au fost si necesare si corecte. Pentru PDL, programul prezentat azi de USL este o usurare. Din moment ce ne dau dreptate, inseamna ca cel putin pana in 2012 Alianta Socialista nu se va mai opune cu furie reformelor guvernului Boc", a conchis Sulfina Barbu.

USL si-a anuntat programul economic: Un milion de joburi noi si taxe mai mici

Uniunea Social Liberala intentioneaza sa creeze un milion de locuri de munca, potrivit programului economic pe termen mediu si lung, prezentat vineri.

Social-democratii si liberalii vor sa realizeze acest obiectiv in patru ani dupa ce vor putea sa puna planul in aplicare, prin reducerea costului muncii, stimularea sectorului privat, scaderea fiscalitatii, incurajarea capitalului national, atragerea investitiilor straine, absorbtia fondurilor europene si cresterea productivitatii, se arata in programul economic al USL, prezentat de presedintele PSD, Victor Ponta.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Sulfina Barbu program USL, #USL dreptate Traian Basescu , #deputat