Sulfina Barbu: E suprinzator ca Ponta a dat PC si padurile

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 13:072014 citiri
Sulfina Barbu: E suprinzator ca Ponta a dat PC si padurile
Foto: Arhiva

Este suprinzator ca premierul desemnat sa formeze viitorul Guvern Victor Ponta a dat PC si padurile, ceea ce reprezinta "o greseala de abordare", considera fostul ministru al Mediului, deputatul PDL Sulfina Barbu.

"Este suprinzator pentru mine faptul ca domnul Ponta a dat PC si padurile, la Agricultura. Este o greseala de abordare, domeniul silvic ar fi trebuit sa ramana la Mediu. Probabil ca PC nu a fost multumit doar cu Agricultura", a spus Sulfina Barbu, relateaza agentia de presa Mediafax, citata de Adevarul.

Victor Ponta: Orice ministru care are o problema nu va ramane in Guvern

Sulfina Barbu considera suprinzatoare si numirea lui Andrei Marga in fruntea Ministerului de Externe: "Ma asteptam la Externe sa fie un om cu experienta in diplomatie. Din CV nu reiese ca domnul Marga are expertiza pe acest domeniu".

Deputatul PDL a mai spus ca exista si o problema "de credibilitate" a noului Guvern, amintind ca in noul Cabinet "sunt doi oameni declarati incompatibili, Victor Alistar si Mircea Diaconu".

Guvernul Ponta are deja probleme mari cu justitia

"Domnul Ponta a spus ca va fi cel mai cinstit Guvern. Prin numirea celor doi ministri, aceasta afirmatie este contrazisa de realitate", a adaugat Sulfina Barbu.