Află despre servicii multiple pentru fiecare autoturism, ITP Suceava și nu numai, de la AutoDel

Advertorial
Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 18:42
3390 citiri
Află despre servicii multiple pentru fiecare autoturism, ITP Suceava și nu numai, de la AutoDel
FOTO: autodel.ro

Odată achiziționată, mașina nu poate funcționa în bune condiții la nesfârșit. De asemenea, aceasta trebuie verificată periodic, pentru a te asigura că totul este în regulă pentru următorul drum. AutoDel oferă numeroase servicii pentru fiecare autoturism, alături de o gamă completă de mașini, autoutilitare și motociclete. Opțiunile sunt numeroase în cadrul companiei, fie că ai deja o mașină, fie că vrei să o schimbi sau să o achiziționezi pe prima. Vei avea parte de o echipă specializată în mai multe domenii, astfel încât autoturismul să fie în bune condiții mereu.

AutoDel are două showroom-uri cu autoturisme atât în Suceava, cât și în București. Oricând este nevoie de reînnoirea inspecții tehnice, poți solicita serviciul de ITP Suceava, la prețuri ideale. Stația este autorizată de către R.A.R, asigurând astfel inspecția tehnică a tuturor autoturismelor și autoutilitarelor în bune condiții. Pe site poți vedea numărul de telefon pentru a te programa la ITP. Totul se petrece rapid, în siguranță și dispunând de echipamente moderne, omologate bineînțeles de R.A.R.

În cadrul companiei mai poți solicita și alte servicii pentru autoturismul tău precum service-ul auto. Acesta vine la rândul său cu mai multe opțiuni, respectiv tinichigerie, vopsitorie, mecanică, electrică și constatare daune. Serviciile sunt multiple și eficiente, la prețuri excelente, efectuate de către echipe specializate în fiecare domeniu. Dacă dorești, poți solicita și finanțare auto - o categorie ideală pentru cei care au nevoie de ajutor pentru autoturismul dorit.

Autoturisme rulate cu aspectul și funcționarea unora noi

AutoDel nu dispune doar de servicii multiple pentru fiecare autoturism, ci și de soluții excelente pentru fiecare șofer. Compania are o gamă complexă de autoturisme rulate, care au aspectul și funcționarea unora noi. Ai parte de un autoturism ca și nou, la prețul unuia rulat. Pentru a te convinge de calitate, aspect și preț ai două modalități: fie vizitezi showroom-urile din Suceava și București, fie navighezi pe site și afli de disponibilitatea și detaliile despre fiecare autoturism în parte.

Înainte de a fi puse în vânzare, autoturismele, autoutilitarele și motocicletele sunt verificate riguros din punct de vedere tehnic și estetic. Sunt curățate și întreținute pentru a căpăta aspectul unei mașini noi, iar în ceea ce privește modul de funcționare - acesta este unul ideal.

Serviciile companiei nu se opresc aici, ci continuă la mașinile la comandă. Astfel, dacă nu ai găsit mașina dorită pe site și nici în showroom, o poți comanda. Pe site ai la dispoziție o categorie destinată acestui aspect, unde vei introduce câteva detalii pentru a putea comanda autoturismul dorit.

Programează-te la un test drive gratuit!

Dacă ai găsit deja mașina ideală, poți apela la un test drive gratuit. Acest lucru îți va permite să testezi performanțele mașinii, pentru a te convinge că este una dintre cele mai bune alegeri pentru tine.

Investiția într-un autoturism este destul de costisitoare, așadar AutoDel vrea să se asigure că opțiunile tale îndeplinesc standardele de eficiență și calitate.

Contact:

contact@autodel.ro

0374 006 006

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#suceava, #ITP, #masina , #stiri auto